Türk Pop Müziğinin Kraliçesi Sezen Aksu, söz ve müziği kendisine ait olan “11” şarkısını yorumlaması için Korcan Yiğit’e muvafakat verdi.
Sahnelerin sevilen, eğlendiren ismi; Şarkıcı ve Oyuncu Korcan Yiğit, Sezen Aksu’nun bu büyük jesti ve desteği ile muhteşem bir proje albümü “11” ile sevenlerinin karşısına çıktı.
“Kızılcık Şerbeti”, “Muhteşem Yüzyıl”, “Yalan Dünya”, “Bir Deli Rüzgar”, “Tatlı İntikam”, Poyraz Karayel gibi fenomen dizlerde rol alan başarılı oyuncu, profesyonel müzik kariyerinde de sağlam adımlarla ilerliyor.
Daha önce Sezen Aksu, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Ziynet Sali, Gülben Ergen, Linet, Ferhat Göçer ve Mustafa Ceceli’nin seslendirdiği 11 hit şarkıyı tekrar yorumlayıp bir albümde toplayan Korcan Yiğit hayranlarına sürpriz yaptı.
“Gidemem”, “Söz Bitti”, “Beş Çayı”, “Rüya, “Dön”, “Seni Yerler”, “Perişanım Şimdi”, “Yazık”, “Küçüğüm”, “Şu Saniye” ve “İnfilak” şarkılarından oluşan bu özel albümün hazırlığı yaklaşık 2 yıl sürdü.
11 ŞARKIDAN OLUŞAN BU PROJE ALBÜMÜN İSMİ “11”
Kendine has yorumu ile şarkılara bambaşka duygular yükleyen şarkıcı “Sezen Aksu’nun ruhuna hayranım, o farkında olmasa da benim müzikal anlamda gelişimimde emeği büyük. Onun ruhundan dökülen notalar ve sözlerle büyüdüm, İzmir Fuarı Açıkhava Tiyatrosu’nda onun konserleri ile yoğruldu müzik aşkım. Aşkın Nur Yengi, Sertab Erener, Levent Yüksel’i yetiştirdiği gibi yetiştim onun güzel ruhunun kanatları altında. Minik Serçe benim minicik dünyama ışık oldu. Şimdi onun şarkılarını yorumlamak benim için bir onur ve gurur” diye duygularını dile getirdi.
Söz ve müziği Sezen Aksu imzalı olan şarkıların düzenlemesi ve mix-mastering işlemleri Cüneyt Yalmaz tarafından yapıldı. 11 şarkıya 11 klip hazırlayacağını söyleyen sanatçı klip yönetmeni olarak Mert Solak ile anlaştı. Yapımcılığını Emrah Çalapkulu’nun üstlendiği bu büyük proje 388+ etiketi ile YouTube ve Spotify gibi tüm dijital platformlarda yayınlandı.
İşte klip:
25 Haziran 2005 yılında, 33 yaşındayken hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin ‘Şair Ceketli Çocuk’ lakaplı sanatçısı Kazım Koyuncu’nun hayatı sinemaya aktarılıyor.
(DEVAMI...)
Türk pop müziğinin beste fabrikatörü Serdar Ortaç, Kurban Bayramı’nın birinci günü Kıbrıs’ta sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
(DEVAMI...)
Mustafa Sandal için geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Saygı konseri ile ilgili şarkıcı Hakan Peker’in açıklamaları gündem oldu. Konseri gereksiz ve abartılı bulduğunu söyleyen Peker’in, meslektaşını kıskandığı yönündeki yorumlar sosyal medyada gündem oldu.
(DEVAMI...)
Funda Arar, Kurban Bayramı’nın birinci günü Kıbrıs’ta sahne aldı. Bayram tarzıyla dikkat çeken sanatçı, fenomen şarkılarıyla seyircilere çifte bayram yaşattı.
(DEVAMI...)
Türk magazin tarihinin en unutulmaz skandallarından birinin kahramanları yıllar sonra aynı karede buluştu! Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşleri Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç’la bayramda verdiği aile pozu sosyal medyayı adeta ikiye böldü.
(DEVAMI...)
Bayram tatili için havaalanına giden Alişan ve Buse Varol çifti, kimliklerini kaybedince uçuşu kaçırdı. Yaşanan aksaklığın ardından çift, tatil planlarını bir sonraki güne ertelemek zorunda kaldı.
(DEVAMI...)
Ünlü şarkıcı Nilüfer, bayramda aldığı acı haberle sarsıldı. Nilüfer, 35 yıllık dostu ve sahne arkadaşı Cengiz Baltepe’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı
(DEVAMI...)
Burcu Güneş, bayramların kendisi için yalnızca takvimde yer alan özel günlerden ibaret olmadığını söyledi. Sanatçıya göre bayramlar; sevdiklere vakit ayırmanın, kırgınlıkları geride bırakmanın ve aynı sofrada aynı duyguyu paylaşmanın en güzel hali.
(DEVAMI...)
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 30 Mayıs günü müzik, eğlence ve popüler kültürü aynı çatı altında buluşturmaya hazırlanan West konseri, 120 bin kişiyi ağırlayacak. (DEVAMI...)
Dünyaca ünlü rapçi Travis Scott, pazar gecesi Haliç'te gerçekleşecek olan ‘One Night Only in the Club’ etkinliğiyle İstanbul’u sallamaya hazırlanıyor.
(DEVAMI...)
Bayramın birinci günü 360 ekranlarında yayınlanan ‘Zamanı Geldi’ programının konuğu Sinan Akçıl oldu. “İrem Derici’ye küsüm” diyen Akçıl’a Derici’den cevap gecikmedi: “Seni bi temiz döveyim, öyle barışalım!”
(DEVAMI...)1
Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Bir zamanların ‘Küçük Ceylan’ı olarak bilinen şarkıcı Ceylan, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası imajını da değiştirdi. 51 yaşındaki isim, son haliyle takipçilerini şaşırttı.
(DEVAMI...)
Geçtiğimiz günlerde milli takım için hazırladığı şarkıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl katıldığı bir programda Ferhat Göçer hakkında ilk kez açıkça itirafta bulundu. “Milyon dolar verseler ona bir daha şarkı vermem” diyen şarkıcı içindeki kini tamamen bitirdiğini açıkladı.
(DEVAMI...)
Simge Sağın, Nisan ayında yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülenmişti. Bir ödül gecesine sevgilisi İlkay Şencan ile katılan Simge, yeni aşkını cümle aleme göstermişti. Simge ve İlkay Şencan çiftinden bu kez tatil pozu geldi. Ünlü çiftin ‘gym’ pozundan sonra ortalık resmen alev aldı!
(DEVAMI...)