Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 02-06-2026

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Gülden Karaböcek 50 Yıllık Suskunluğunu Bozdu: “Beni Bu Evliliğe Ablam Mecbur Etti!”


Tarih: 12.05.2025 Saat: 17:39 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler 50 yıllık sessizlik bozuldu! Gülden Karaböcek, ablası Neşe Karaböcek’in hayat hikâyesini anlattığı "İşte Benim Masalım" adlı kitabındaki ihanet suçlamalarına ilk kez ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında yanıt verdi. Ablasına olan özlemini, barışma arzusunu, pişmanlıklarını ve neden eniştesi ile evlendiğini tüm samimiyetiyle açıkladı.

Ünlü şarkıcı Neşe Karaböcek, hayat hikâyesini kaleme aldığı ‘İşte Benim Masalım’ adlı kitabını okurlarıyla buluşturdu. Kitabın tanıtımında çarpıcı açıklamalarda bulunan Karaböcek, yaşadığı acı kayıpları ve kızgınlıklarını dile getirirken, kardeşi Gülden Karaböcek’i affetmediğini söylemişti. Bu açıklamaların ardından gözler Gülden Karaböcek’e çevrildi. Yıllardır bu konuda suskunluğunu koruyan Gülden Karaböcek, 50 yılın ardından ilk kez “Neler Oluyor Hayatta” program koordinatörü Reyhan Şan Tunaboylu’ya konuştu. Olayların asla anlatıldığı gibi olmadığını söyleyen ve pişmanlıklarını dile getiren Karaböcek’in önemli açıklamalarından satır başları şöyle Gülden Karaböcek, ablası Neşe Karaböcek'in hayat hikâyesini anlattığı ‘İşte Benim Masalım’ adlı kitabındaki ihanet suçlamalarına ilk kez yanıt verdi. Ünlü şarkıcı Neşe Karaböcek, hayat hikâyesini kaleme aldığı ‘İşte Benim Masalım’ adlı kitabını okurlarıyla buluşturdu. Kitabın tanıtımında çarpıcı açıklamalarda bulunan Karaböcek, yaşadığı acı kayıpları ve kızgınlıklarını dile getirirken, kardeşi Gülden Karaböcek’i affetmediğini söylemişti. Bu açıklamaların ardından gözler Gülden Karaböcek’e çevrildi. Yıllardır bu konuda suskunluğunu koruyan Gülden Karaböcek, 50 yılın ardından ilk kez ‘Neler Oluyor Hayatta’ program koordinatörü Reyhan Şan Tunaboylu’ya konuştu. Olayların asla anlatıldığı gibi olmadığını söyleyen ve pişmanlıklarını dile getiren Karaböcek’in önemli açıklamalarından satır başları şöyle: “OKUMADIM AMA OKUYACAĞIM” “Kitabı aldı kızım ama daha okumadım, çünkü henüz vaktim olmadı. Oradan oraya koşturuyorum konserlere, yoruluyorum. Okuyacağım. Benimle ilgili yazılanları önemsiyorum. Doğruyu yazmış mıdır, bilmiyorum. Okumam lazım. Kitapta yazılanlarda yalanlar varsa da herhangi bir tepkim olmaz çünkü ben onun gibi bütün gerçekleri ortaya döküp ailemin rezil olmasını istemem. Yani, bu çok kötü olur eğer ben de bir şeyleri ortaya dökersem. Bu yüzden istemiyorum. Ortada büyük bir oyun var hem de.”

“BENİ BU EVLİLİĞE MECBUR ETTİLER” Gülden Karaböcek “Neden eniştenizle evlendiniz?” Sorusunu da şöyle yanıtladı: “Bu hikâye uzun. Çok derin, çok ince, çok detaylı anlatmam gerekir. Onu da burada yapmak istemiyorum. Yani bir aşk meselesi falan yok. Olayı böyle yansıtmak işine geldi. Mecbur etmeselerdi beni bu evliliğe. Evet, mecbur edildim. Ve ablam mecbur etti.” “AŞK YOKTU, ABLAM MECBUR ETTİ BU EVLİLİĞE” “Ablam beni ortaya döktü, adımı afişe etti herkese. Rezil etmeye çalıştı. Bir taşla kaç tane kuş vurmaya çalıştı! Hem beni sahneden mahrum edecekti, halkın gözünde küçük düşürecekti, hem de benden kurtulacaktı. Mağdur bir kadını oynayacaktı. Ve öyle de oldu. Sokakta bıraktırmasaydı aileme, anneme, babama… Onlara kötüleyip beni sokakta bıraktırdı. Ne eniştem ne de ben birbirimize aşık olduk. Öylesine, olayların akışında gitti her şey. Ben tek başıma kaldım. Kimsem yoktu. Gidecek yerim yoktu, parasızdım. Mecbur kaldım. Eniştem yani sonradan eşim olan kişinin de kendi planları varmış. Ben bunu çok sonra anladım. İlk başta sanki bana yardım etmek istiyormuş gibi davrandı. Sonra birlikte plak yaptık ama emeğimin karşılığını vermedi, hakkımı ödemedi, bana tek kuruş vermedi. Bir ev tutmak istedim, destek olmadı. Kendi başıma bir hayat kurmak, bir ev açmak istedim. Yine yardım etmedi. Ablam bir taraftan, ‘evlensin, ortada kalmasın, artık evlensinler, adı çıktı, onu kimse almaz’ diye gazete röportajları verdi. Daha ayaklarımın üzerinde yeni yeni durmaya çalışan, albümler, 45’likler yapmaya çabalayan biriydim ben. Atilla Bey ile aynı evi paylaştık ama o yine dışarıda kendi hayatını yaşıyordu. Evliliğimiz 12 sene sürdü. Bir çocuk da oldu. O kadar. Ortak bir çocuğumuz var. Zaten onlar boşanmaya karar verdiklerinde ben babamla turnedeydim. Hiç haberim bile olmadı. Karşı taraf hiçbir şeyi dolduramıyor. Sadece ‘beni aldattılar, şunu yaptılar, bunu yaptılar’ diyor. Dediği tek şey bu. Başka bir detay var mı? Ama başka şeyler var. Bu sır benimle gidecek. Kimse büyük konuşmasın. İnsanların başına ne geleceği belli olmaz. Herkesin evladı var. Başlarına ne gelebilir, kimse bilmiyor.”

“ÇOK PİŞMANIM, KEŞKE HİÇ DOĞMASAYDIM” “Bu evlilikten Gülden Karaböcek ne kadar pişman oldu?” sorusunu da şöyle yanıtladı: “Kınamak çok kolay bir şey. Tabii ki pişmanım. ‘Keşke doğmasaydım’ diyorum hep. Ablam tabii ki beni affetmeyeceğini söyler çünkü affederse artık mağduriyeti biter. Şimdi bakın... Nefret ettiği bir insanın sayesinde plak yapıyor. Bir şarkı söylemiş, klip çekiyor, kitap çıkarıyor. Fırsata çeviriyor işi. Para kazanmaya çalışıyor. Ben olsam tenezzül etmem.” “BENİ AFFETMEZ, ÇÜNKÜ AFFEDERSE MAĞDURİYETİ BİTER” “Oğlu için ağlıyor, ama bana ağlıyormuş gibi yapıyor. Oğlunun öldüğüne ağlıyor. Elli yıldır ağlamıyordu. Amerika’da oturuyordu. Gayet iyiydi. Babam, bana bu soyadını verdiği için onun cenazesine gelmedi. Babamı sevmedi. Bana arka çıktığı için babamdan nefret etti. Babam bana her konuda destek oldu. Hayattayken niye bu kitabı çıkarmadı? Ben alıştım artık suçlanmaya. Artık beni hiçbir şey diyebilirim. Çok üzüldüm. Artık üzülmek istemiyorum. Hani ‘Doğduğun ev kaderindir’ derler ya… Aynı benimki de öyle işte. Kaderimmiş benim doğduğum ev. Keşke kardeşi olmasaymışım. Ben çocukluğumu yaşayamadım. Genç kızlığımı yaşayamadım. Hiçbir şeyimi yaşayamadım. Evlendiğimde 20 yaşındaydım. Bir gün sabah kalkıp ‘Eniştemle evleneceğim’ demedim tabii ki. Bitti zaten. Gelmişim 70 yaşıma. Bundan sonra olsa ne olur, olmasa ne olur? Beni Allah tutuyor. Allah beni seviyor ki hâlâ ayaktayım. Allah doğrunun yanındadır. Yanlışın yanında olmaz.” “ÇOK ÖZLEDİM ABLAMI” Gülden Karaböcek’in kızsa da sözlerinden özlem ve pişmanlık akıyordu. Ünlü sanatçı “özlediniz mi?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Özlemez olur muyum? Tabii ki özledim. Onun o yumoş yanaklarını öpmek isterim. O beni mezara kadar affetmiyor ya... Ömrümüzün sonuna geldik zaten. İkimizin de ayağı çukurda. Kimin önce gideceği belli değil. Ama mahşerde, Allah’ın huzurunda her şey ortaya çıkar. Ben mahalle tellalı gibi çıkıp anlatamam. Benim öyle bir tabiatım yok.” Kaynak: www.magazinci.com / www.magazinkolik.com - 12.05.2025

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Gülden Karaböcek 50 Yıllık Suskunluğunu Bozdu: “Beni Bu Evliliğe Ablam Mecbur Etti!” | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!

Gülden Karaböcek İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 29.03.2026->Ömür Gedik Ve Gülden Karaböcek Aynı Sahneyi Paylaştılar!

 18.02.2026->Ödül Gecesi Yıldızlar Geçidine Sahne Oldu

 19.01.2026->Gülden Karaböcek İle Edirne'de Arabesk Rüzgarı!..

 25.11.2025->“25. Yıl İnternet Medyası Ödülleri” Sahiplerini Buldu!

 05.11.2025->MESAM Kuruluşunun 39. Yılını AKM’de Düzenlenen Törenle Kutladı!

 20.10.2025->Gülden Karaböcek Torunuyla İlk Kez Poz Verdi!

 18.09.2025->Gülden Karaböcek, İzinsiz Eser Davası, Maddi Ve Manevi Tazminat İstiyor!

 12.05.2025->Gülden Karaböcek 50 Yıllık Suskunluğunu Bozdu: “Beni Bu Evliliğe Ablam Mecbur Etti!”

 09.05.2025->Karaböcek Kardeşlere 1 Milyon Dolarlık Film Teklifi

 08.05.2025->Gülden Karaböcek’ten Yazılı Açıklama: “Herşeye Rağmen...”



Sonraki Sonuçlar

Atilla Alpsakarya İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 12.05.2025->Gülden Karaböcek 50 Yıllık Suskunluğunu Bozdu: “Beni Bu Evliliğe Ablam Mecbur Etti!”

 08.05.2025->Gülden Karaböcek’ten Yazılı Açıklama: “Herşeye Rağmen...”

 05.05.2025->Gülden Karaböcek Kızını Susturdu: Konuşursan Seni De Silerim!

 30.04.2025->Nur Düzgit Annesi Gülden Karaböcek İle Teyzesi Neşe Karaböcek Arasında Köprü Oldu!

 22.04.2025->Neşe Karaböcek: “Usturuplu Yazmaya Çalıştım, Affetmedim!”

 22.05.2024->Derya Bedavacı’dan “Alışırım”

 20.02.2024->Ünlü Türkücü Hilal Özdemir, Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı

 18.08.2023->Tuğba Ekinci’den Gülden Karaböcek’e ‘Enişteci’ Diyen Demet Akalın’a Tepki!

 29.07.2023->Neşe Karaböcek: “Yüzüne Bile Bakamıyorum, Bakmam!”

 08.10.2021->Şahin Özlem’den Yeni Klip “Vefasız Alem”



Sonraki Sonuçlar


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Kazım Koyuncu’nun Hayatı Film Oluyor! Kim Oynayacak?
Haberler 25 Haziran 2005 yılında, 33 yaşındayken hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin ‘Şair Ceketli Çocuk’ lakaplı sanatçısı Kazım Koyuncu’nun hayatı sinemaya aktarılıyor. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1407 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 23:59 (32 okuma)

Serdar Ortaç Bayramı Kıbrıs’ta Karşıladı!
Haberler Türk pop müziğinin beste fabrikatörü Serdar Ortaç, Kurban Bayramı’nın birinci günü Kıbrıs’ta sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1060 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 23:46 (39 okuma)

Kanye West İstanbul’a Geldi; Konsere Ünlü Akını!
Haberler Dünyaca ünlü rap sanatçısı Kanye West, 30 Mayıs’ta Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda sahne almak üzere İstanbul’a ulaştı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3140 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 20:30 (37 okuma)

Hakan Peker’den Saygı Konseri Hakkında Olay Açıklama... Kıskançlık İddiaları Sosyal Medyayı Salladı
Haberler Mustafa Sandal için geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Saygı konseri ile ilgili şarkıcı Hakan Peker’in açıklamaları gündem oldu. Konseri gereksiz ve abartılı bulduğunu söyleyen Peker’in, meslektaşını kıskandığı yönündeki yorumlar sosyal medyada gündem oldu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 5122 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 20:09 (41 okuma)

Funda Arar: “Yapay Zekaya Okutuyorsan, Şarkıcı Olunuyor Mu?”
Haberler Funda Arar, Kurban Bayramı’nın birinci günü Kıbrıs’ta sahne aldı. Bayram tarzıyla dikkat çeken sanatçı, fenomen şarkılarıyla seyircilere çifte bayram yaşattı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2319 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 19:30 (45 okuma)

Eski Eşler Hülya Avşar Ve Feraye Tanyolaç Aynı Sofrada!
Haberler Türk magazin tarihinin en unutulmaz skandallarından birinin kahramanları yıllar sonra aynı karede buluştu! Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşleri Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç’la bayramda verdiği aile pozu sosyal medyayı adeta ikiye böldü. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 4311 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 17:00 (38 okuma)

Alişan Ve Buse Varol Kimliklerini Kaybettiler, Tatili Ertelediler!
Haberler Bayram tatili için havaalanına giden Alişan ve Buse Varol çifti, kimliklerini kaybedince uçuşu kaçırdı. Yaşanan aksaklığın ardından çift, tatil planlarını bir sonraki güne ertelemek zorunda kaldı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1960 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 16:47 (33 okuma)

Nilüfer’i Yıkan Haber
Haberler Ünlü şarkıcı Nilüfer, bayramda aldığı acı haberle sarsıldı. Nilüfer, 35 yıllık dostu ve sahne arkadaşı Cengiz Baltepe’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1822 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 10:19 (38 okuma)

Burcu Güneş İddialı Konuştu: “Grammy Dahil En Büyük Ödülleri Hak Ediyorum”
Haberler Burcu Güneş, bayramların kendisi için yalnızca takvimde yer alan özel günlerden ibaret olmadığını söyledi. Sanatçıya göre bayramlar; sevdiklere vakit ayırmanın, kırgınlıkları geride bırakmanın ve aynı sofrada aynı duyguyu paylaşmanın en güzel hali. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 6384 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 09:55 (40 okuma)

İstanbul Kanye West’e Hazırlanıyor
Haberler Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 30 Mayıs günü müzik, eğlence ve popüler kültürü aynı çatı altında buluşturmaya hazırlanan West konseri, 120 bin kişiyi ağırlayacak. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 709 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 08:29 (37 okuma)

Dünya Yıldızları İstanbul’da
Haberler Dünyaca ünlü rapçi Travis Scott, pazar gecesi Haliç'te gerçekleşecek olan ‘One Night Only in the Club’ etkinliğiyle İstanbul’u sallamaya hazırlanıyor. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 799 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 08:00 (33 okuma)

Sinan Akçıl ve İrem Derici’yle Birbirlerine Girdiler!
Haberler Bayramın birinci günü 360 ekranlarında yayınlanan ‘Zamanı Geldi’ programının konuğu Sinan Akçıl oldu. “İrem Derici’ye küsüm” diyen Akçıl’a Derici’den cevap gecikmedi: “Seni bi temiz döveyim, öyle barışalım!” (DEVAMI...)1

Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2688 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.05.2026 Saat: 03:35 (34 okuma)

Estetik İtirafıyla Olay Olmuştu! Ceylan Son Görüntüsüyle Adeta Bambaşka Biri Oldu
Haberler Bir zamanların ‘Küçük Ceylan’ı olarak bilinen şarkıcı Ceylan, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası imajını da değiştirdi. 51 yaşındaki isim, son haliyle takipçilerini şaşırttı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2448 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 27.05.2026 Saat: 21:58 (37 okuma)

Sinan Akçıl’dan Ferhat Göçer’e Yeşil Işık! "Parasını Versin, Şarkı Veririm"
Haberler Geçtiğimiz günlerde milli takım için hazırladığı şarkıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl katıldığı bir programda Ferhat Göçer hakkında ilk kez açıkça itirafta bulundu. “Milyon dolar verseler ona bir daha şarkı vermem” diyen şarkıcı içindeki kini tamamen bitirdiğini açıkladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1850 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 27.05.2026 Saat: 17:05 (37 okuma)

Simge Sağın’dan Sevgili Kucağında Aşk Pozu!
Haberler Simge Sağın, Nisan ayında yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülenmişti. Bir ödül gecesine sevgilisi İlkay Şencan ile katılan Simge, yeni aşkını cümle aleme göstermişti. Simge ve İlkay Şencan çiftinden bu kez tatil pozu geldi. Ünlü çiftin ‘gym’ pozundan sonra ortalık resmen alev aldı! (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2760 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 27.05.2026 Saat: 16:13 (39 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©