Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 16.02.2025

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Öne Çıkan Haber: Levent Yüksel 31 Aralık Yeni Yıl Gecesi The Grand Tarabya Otel’de!


Tarih: 04.11.2024 Saat: 10:04 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler The Grand Tarabya, 31 Aralık gecesi sizleri muhteşem bir yılbaşı kutlamasına davet ediyor. Bu özel gecede Levent Yüksel’in canlı performansı ile birlikte, sevilen şarkıların büyüsü eşliğinde unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

The Grand Tarabya, 31 Aralık gecesi yeni bir yıla merhaba demek için mükemmel bir mekan sunuyor. Levent Yüksel’in büyüleyici konseri ile sevilen şarkıların ritminde dans edecek, unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Gece, şık bir kokteyl ile başlayacak; burada dostlarınızla bir araya gelip yeni yılı karşılamanın heyecanını hissedeceksiniz. Ardından, Duru And sahne alarak müziğiyle misafirleri büyüleyecek. İlerleyen saatlerde, Levent Yüksel’in sahneye çıkmasıyla gece, yılın en özel anlarını eşsiz şarkılar ile sevdiklerinizle paylaşacağınız bir atmosferde bir başka boyuta taşınacak. Konser sonrası, geceyi bir after party ile taçlandırmak için dans pistine geçerek eğlencenin doruk noktasında, DJ’in enerjik setleriyle yeni yıla neşeyle adım atacaksınız. Ayrıca özel olarak hazırlanmış Yılbaşı Menüsü, misafirlerin damak tadına hitap eden lezzetlerle dolu. Modern meze tabağında sunulacak olan domates havyarlı somon füme, pancar glaze ravioli ve nar aromalı sorbe gibi seçenekler, her lokmada yeni yıla özel bir tat katacak. Limitsiz yerli içkiler eşliğinde, sevdiklerinizle bu lezzetlerin tadını çıkarırken, yeni yılın getireceği tüm güzelliklere kadeh kaldıracaksınız. Bu unutulmaz gece için konaklamasız fiyatlar ise vergiler ve %10 servis ücreti hariç olarak kişi başı 24.000 ve 30.000 TL arasında seçilen kategoriye göre değişiklik gösteriyor. Minik Misafirler de Unutulmuyor Aileler için, çocukların da eğlenceden mahrum kalmaması adına 20:00 itibarıyla Tarabya Fuaye Alanı’nda özel bir parti düzenlenecek. Oyun odası ve uyku odası ile çocuklar, kendi eğlencelerini yaşarken, ebeveynler de rahat bir şekilde kutlamanın keyfini çıkaracak. Yılbaşı eğlencesinin keyfini ailecek çıkarabilmek için ise The Grand Tarabya 0-6 yaş minikler için ücretsiz, 7-12 yaş arası içinse %50 indirimli fiyatlar sunuyor. Yıl Brunch’ı ve Konaklamada Ayrıcalıklar Yeni yıl brunch’ı ise 3.800 TL karşılığında, zengin deniz mahsulleri büfesi, sushi bar ve çeşitli sıcak yemekler sunarak misafirleri ağırlayacak. Bu brunch, yılın ilk günü yeni başlangıçlar için mükemmel bir fırsat sunacak. Eğer yeni yıla Boğaz manzarası eşliğinde uyanmak istiyorsanız, konaklama paketleri tam da size göre! 1 gecelik konaklama paketi, €775’dan başlayan fiyatlarla sunulurken, 3 gece kal, 2 gece öde seçeneği ile daha uzun bir tatil deneyimi de yaşayabilirsiniz. Bu paketler, balo salonunda yılbaşı yemeği, limitsiz yerli içki ve brunch katılımı gibi avantajlarla dolu.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 363 33 34 ve info@thegrandtarabya.com Kaynak: Basın bülteni - Haber: www.turkpopmuzik.net - 04.11.2024

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Levent Yüksel 31 Aralık Yeni Yıl Gecesi The Grand Tarabya Otel’de! | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!

Levent Yüksel İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 12.02.2025->Levent Yüksel, Yeni Türkü, Turkish Kebap Ve Ahırkapı Roman Orkestrası, “+1 Sunar: İstanbul’da Bahar” Kapsamında 10 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta!

 03.01.2025->Korhan Nart’dan “Kalbim Darda”

 04.11.2024->Levent Yüksel 31 Aralık Yeni Yıl Gecesi The Grand Tarabya Otel’de!

 10.09.2024->Tarihi Atmosferde Levent Yüksel Rüzgarı!

 29.06.2024->Levent Yüksel, Kendi Rekorunu Kırdı!

 29.05.2024->Tarihi Atmosferde Levent Yüksel’in Senfonik Şarkıları Yankılandı

 08.05.2024->Levent Yüksel’den 30. Yılına Özel Senfonik Konser!

 25.09.2023->Cihan Ölçek “Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim” Diyor

 22.06.2023->Levent Yüksel Unutulmaz Bir Zaman Yolculuğu!

 23.05.2023->Mirkelam’ın Doğum Gününde Dostlar Buluştu!



Sonraki Sonuçlar


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Sibel Can İle ‘Drama’lı Büyük Buluşma!
Haberler Ünlü sanatçı Sibel Can, beş yıl aradan sonra piyasaya çıkardığı kariyerinin 24. Albümü ’Drama’yı müzikseverler ile buluşturdu. Sanatçının diğer albümleri gibi arşivlik bir çalışma olan Drama’da toplam 12 şarkı yer alıyor. Aranjör olarak Emre Moğulkoç, Volga Tamöz, Çağrı Telkıvıran, Asil Gök, Nushadow (Kadir Akgöl)’ün imzalarının bulunduğu albümün prodüktörlüğünü ise Engincan Ural üstlendi. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3322 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 14.02.2025 Saat: 01:15 (38 okuma)

Santi VE Seda Tripkolic Sevgililer Günü’nde Ters Köşe Yapıyor...
Haberler Rap sahnesine iddialı bir şekilde dönen Santi, müzikseverlerin heyecanlı bekleyişini sonlandırarak yeni yayınlanacak albümünü müjdeliyor. Albümün ilk şarkısı ise Seda Tripkolic ile yaptıkları “Şerefsizin Şerefine”. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2094 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 14.02.2025 Saat: 01:08 (27 okuma)

Merve’den İlk Tekli “Platonik”
Haberler 62. Grammy adayı Türk saykodelik rock grubu Altın Gün’ün eşsiz sesi ve eski üyesi Merve Daşdemir, nam-ı diğer Merve, solo kariyerinin ilk adımını Mayıs ayında yayımlanacak olan ilk albümünün habercisi ve albümle aynı ismi taşıyan “Platonik” şarkısıyla atıyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3656 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 18:13 (30 okuma)

Hadise Kalçasındaki Dövmeyi Gösterip, Müjdeyi Verdi
Haberler Ünlü şarkıcı Hadise, yeni şarkısının çıkış tarihini sosyal medya üzerinden duyurdu. Paylaşımında kalçasındaki dövmeyi gösteren şarkıcı, takipçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1294 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 14:35 (26 okuma)

Ferdi Tayfur Vefatının 40. Gününde 4 Ayrı Yerde Dualarla Anıldı!
Haberler Usta sanatçı Ferdi Tayfur, 2 Ocak 2025’te hayatını kaybetti. Tayfur’un vefatının 40’ıncı gününde sevenleri ve ailesi tarafından İstanbul’da iki farklı yerde, Adana ve Marmaris’te anıldı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2951 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:30 (25 okuma)

Salman Tin Yanıtladı! Köfn Yeniden Bir Araya Gelecek Mi?
Haberler KÖFN’ün dağılmasının ardından gözler Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’e çevrildi. İkilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak edilirken, Tin’den net bir yanıt geldi. Üretim sürecinin zorluklarından bahseden Salman Tin, ayrılık sebebinin tartışma olmadığını da vurguladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1927 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:29 (29 okuma)

İsmail Özkan’dan Yeni Single!
Haberler İsmail Özkan, bu sefer farklı müzik tarzıyla ezber bozuyor. Karun hazinesine bedel bir sevginin hikayesini anlatacağı “Asi Gönlüm” isimi yeni teklisi çok ses getirecek. Yakın dostu Erkan Özkan ile bir akşam sohbetinde ortaya çıkan hikaye; Erhan Erkek’in söz ve müziğinde duygulara tercüman oldu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1939 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:17 (28 okuma)

İbrahim Tatlıses’e Eski Menajeri Şule Yazar’dan Suç Duyurusu; Tehdit, Mobbing, Psikolojik Şiddet!
Haberler İbrahim Tatlıses’in eski menajeri Şule Yazar, sanatçının kendisini tehdit ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1321 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:01 (27 okuma)

Yıldız Tilbe’nin Yüzü Yanmıştı, ‘Boya Kötüymüş!’
Haberler Sosyal medya hesabında paylaştığı gönderilerle ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren şarkıcı Yıldız Tilbe’nin yüzü yandı. Yıldız Tilbe yaşadıklarını anlattı ve yüzünün son hali ortaya çıktı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1320 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:00 (38 okuma)

Atiye, Lady Gaga’ya ‘Telif Hakları’ Davası!
Haberler Başarılı müzisyen ve şarkıcı Atiye, Lady Gaga’nın “Abracadabra” adlı şarkısının kendi eserine benzediğini iddia ederek hukuki süreç başlattı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2605 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 12:21 (27 okuma)

Emre Fel’den Yeni Şarkı!
Haberler Emre Fel, yeni şarkısı ‘Eda’yla müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1066 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 10:15 (35 okuma)

Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı İki Kez Evlenip Boşanmışlardı; Yeniden Birlikteler İddiası!
Haberler Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı yaşadıkları aşkla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Daha önce 2 kere evlenip boşanan çift için ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1265 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 12.02.2025 Saat: 22:42 (27 okuma)

Zeki Güner’den Yeni Şarkı “Yıkılıyo Be”
Haberler Türkçe pop müziğindeki en hit şarkıların bestecisi ve söz yazarı Zeki Güner, yeni şarkısı ‘Yıkılıyo Be’yi City NG Company etiketiyle dinleyicisinin beğenisine sunuyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1972 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 12.02.2025 Saat: 15:37 (26 okuma)

Öne Çıkan Haber: Ali Başarır’dan Yeni Eser “Introvert”
Haberler Ali Başarır, yeni eseri ‘Introvert’i On Air Music Co. markasıyla yayımladı. Yalnızlık, huzur arayışı ve derin bağlar temasıyla hayata geçen Ali Başarır’ın yeni eseri “Introvert”, içine dönük bir kişinin gözünden hayatı ve ruhu keşfederken, içsel dünyada var olan sessizlik, samimiyet ve derin duygusal bağlantılarını öne çıkarıyor. (DEVAMI...)

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 4627 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 12.02.2025 Saat: 14:58 (25 okuma)

Bülent Ersoy’un Hayatı Film Oluyor! Diva Senaryoyu Onayladı
Haberler Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, biyografi filminin öyküsünü beğenerek onayladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3204 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 12.02.2025 Saat: 14:57 (41 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©