Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, yepyeni teklisi ‘Ne Günler’i Pasion Turca etiketiyle dinleyici ile buluşturdu.
2020 yılından bu yana yayınladığı “Derbeder”, “Evelallah”, “Takmamak Lazım”, “Gel” ve Türk Pop Müziğnin sevilen sesi Yaşar ile birlikte seslendirdikleri “Var Mı?” ile ilgili dinleyicilerin beğenisini kazanan Barbaros, bu kez ‘Ne Günler’i dinleyicilerin beğenisine sundu.
Barbaros “Ne Günler” ile ilgili “Şarkı, daha önce Ajda Pekkan’ın seslendirmiş olduğu bir cover. Yeni düzenleme ile ritmik, pozitif, enerjik bir hale büründü. Hareketli ve mutlu , umut dolu bir şarkı. Yeniden duyuldugunda insanlara hem geçmişi hatırlatatan öğelerle dolu, hem de Günümüz modern sounduna ayak uydurarak , eğlence ve kutlama hissi veriyor. 2025’te kutlama şarkıları tadında birçok şarkı yayınlamayı düşünüyorum. Ne Günler bu şarkılardan ilki...” diyor.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan Bölümü’nden mezun olan Barbaros, opera aryalarından müzikallere, pop müzikten caza kadar sunduğu geniş repertuvarı ile dinleyenlere dünya müziğinin kapılarını aralarken, klasik müzik geçmişinin verdiği güçle yorumculuktaki başarısının yanında teatral yeteneğini gösterdiği müzikallerde de başrol oynadı.
‘Ne Günler’in bestesi Alain Nacash, sözleri Fikret Şenes, düzenleme ise Mustafa Ceceli’ye ait. Şu ana kadar yayınladığı çalışmalarla müzikseverlerin her zaman beğenisini toplayan Barbaros’un yeni şarkısı ‘Ne Günler’in klibi ise Gökhan Özdemir tarafından çekildi.
İşte klip:
Ünlü rapçi Sefo, önceki akşam hiç beklemediği bir doğum günü sürpriziyle karşılaştı! Menajeri Fesih Kaynar, İletişim Danışmanı Selma Şentürk ile Ceren Nida tarafından organize edilen kutlama, Sefo’ya unutulmaz anlar yaşattı.
(DEVAMI...)
Hailey Bieber, hakkındaki asılsız iddialar ve internette yayılan söylentilerden bıktı. Son zamanlarda ortaya çıkan haber ve söylentilerin kendisini bir zorba olarak yansıttığını düşünen Hailey Bieber harekete geçti.
(DEVAMI...)
Justin Bieber, sosyal medya üzerinden yaptığı duygusal paylaşımda, geçmişte nefret hislerini gizlemenin kendisini boğuluyormuş gibi hissettirdiğini ve bu duyguyu ancak kabul ederek bırakabileceğini söyledi.
(DEVAMI...)
Ünlü popçu Mustafa Sandal, eski manken Güzide Duran ile fotoğrafını sosyal medyada paylaştı: “Güzelliği roket, ruhu nitrojen.” Duran’ın ayrılık süreciyle gündemde olduğu dönemde gelen bu kare, kafaları karıştırdı.
(DEVAMI...)
Safiye Soyman yakın arkadaşı Seda Sayan ile ilgili itirafta bulundu. Son dönemde kendisi de sıklıkla estetik yaptıran Safiye Soyman, Seda Sayan için “Beni kobay olarak kullanıyor” yorumunda bulundu.
(DEVAMI...)
ABD’de ücretli müzik abonelikleri ilk kez 100 milyonu aştı, kayıtlı müzik sektörü 2024 yılında bir önceki yıla kıyasla 500 milyon dolarlık ek gelir elde etti. Vinil plak satışları da 1984 yılından bu yana en yüksek satış seviyesine ulaştı.
(DEVAMI...)
Gülben Ergen, eski eşi Mustafa Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Anadolu Ateşi’nin Troya gösterimini izlemek için AKM’ye gitti. Ergen, duygularını “Tanyeli’yi kaybettiğimiz bir gün, çok da iyi olduğumuz söylenemez. Ama dans sanatları adına ülkemizin gururu olan bir gösterideyiz” sözleriyle ifade etti.
(DEVAMI...)
“NIGHT is VIBE” adını taşıyan organizasyon, program içeriğine uygun bir şekilde Atatürk Kültür Merkezi‘nde müzikseverleri ağırlayacak. Müzik ve sanatı en prestijli bir şekilde deneyimlemek isteyenler için, sadece bir konser değil, bir kültür buluşması olacak!
(DEVAMI...)
Popstar Türkiye’nin 2. Sezonuna katılan Rıza Tamer, farklı yorumuyla ve sesiyle dikkatleri üzerine çekti. Popstar Türkiye 2. Sezon programında üçüncü olan Rıza Demir, yarışma sonrasında bir single albümü çıkarmasına rağmen istediği başarıyı elde edemedi. Peki, popstar rıza demir kimdir? neden gündem oldu?
(DEVAMI...)
Merhum sanatçı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a eşi ve yakında dostlarından doğum günü sürprizi hazırladı. Beklenmedik bir anda ailesini karşısında gören Tuğçe Tayfur şaşkınlığını gizleyemedi. Tayfur, doğum gününe ait özel anları sosyal medya hesabından güzel bir notla takipçileriyle paylaştı.
(DEVAMI...)