Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 16.02.2025

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Ceza: “Annem Yaşasaydı En Büyük Destekçim Olurdu!”


Tarih: 04.02.2025 Saat: 18:00 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler Uzman Psikolog ve yazar Gökhan Çınar’ın programı FÜG’ün bu haftaki konuğu Ceza oldu. FÜG, Ceza’nın konuk olduğu sekizinci bölümüyle YouTube’da yayınlandı.

Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın farklı konukların yer aldığı psikolojik oyun formatındaki programında konuklar, Gökhan Çınar ile hafızasını kaybetmiş birinin yeni hayatını tasarlamak için cevaplar veriyor. Füg’ün yeni bölüm konuğu rap müziğin sevilen ismi Ceza oldu. Ceza programın başında rap müzik ile ilgili “Ben bu müziği yapmaya başladığımda Türkiye’de bir rap dinleyicisi yoktu. İlk başta dinleyiciyi yarattık.” sözlerini söyledi. Gökhan Çınar’ın bu kadar uğraştık ama gerçekten oldu dediği ilk anı sorduğunda ise şu cevabı verdi: “İlk Türkiye turnesine çıktığım andı, daha çok inanmaya başladım. Özellikle 2002-2003 senesinde çıktığım konserlerdi, büyük cesaret edip çalıştığım işimi bıraktım ve bu işe yöneldim. Umutsuzluğa kapıldığım oldu ama müziği bırakmayı düşündüğüm bir dönem hiç olmadı.” Ünlü rapçi Ceza Füg’deki oyunda, yeni hayatında bambaşka bir güne uyandı ve hiç bilmediği bir yerde, hiç tanımadığı insanların içinde buldu kendini. Ceza, gözlerini Afrika’da geleneksel bambu ve sazlardan yapılı bir evde açıyor. Doğanın tam ortasında göçebe bir kabileyle birlikte yaşıyor ve kabilenin lideri kendisi. Uyandığı hayatta kaderini belirlediği bir dünyaya açılacak. Programın başında duygusal açıklamalarda bulunan Ceza, Gökhan Çınar’ın çocukluğuyla ilgili en mutlu anı sorduğunda aynı zamanda doğum günü olan ve herkesin hayatta olduğu, bir daha geri gelmeyecek olan yılbaşı gecelerinden bahsetti. Çocukluk fotoğrafını gördüğünde ise “3-4 yaşlarındaydım, Üsküdar’da doğduğum evin önüydü burası. Babam ve amcam da bu evde doğmuştu.” dedi. Ailesiyle daha çok zaman geçirmek istediğini de programda belirten Ceza, kanser hastalığından kaybettiği annesi ile ilgili duygusal açıklamalarda bulundu: “‘Anneme’ parçasını yazıp, kaydedip çıkarmış olmak benim için büyük bir şeydi. Annem öldükten birkaç ay sonra ‘Rapstar’ albümünü çıkarmıştım. Yaşasaydı eğer en büyük destekçim annem olurdu.” Son olarak “hayatından tek bir şey ya da kişi aklında kalacak olsa kimi seçerdin?” sorusuna da eşimi” cevabını verdi.

Kaynak: www.magazinkolik.com - 04.02.2025

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Ceza: “Annem Yaşasaydı En Büyük Destekçim Olurdu!” | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!

Gökhan Çınar İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 04.02.2025->Ceza: “Annem Yaşasaydı En Büyük Destekçim Olurdu!”

 15.01.2025->Kalben: “İnsan Çok Fazla Dayak Yediğinde Artık Yerden Kalkmıyor”

 01.11.2024->İrem Derici’den İtiraf Gibi Açıklama! “Google'dan Silmek İsterdim”

 22.12.2022->Kobra Murat: “13 Yaşına Kadar Ölülerin Ayakkabılarını Giydim”

 28.08.2022->‘Best Of Rumeli 2022’ Oylamaları Başladı

 30.12.2021->Bilal Sonses: “Aldatılmam Bana İki Yüz Elli Şarkı Yazdırdı!”

 01.09.2021->Kibariye: “Kendimi 9. Kattan Aşağı Atıp İntihar Etmeyi Düşündüm!”

 19.02.2021->Kibariye: “45 Sene Çok Yalnız Yaşadım!”

 28.01.2021->Halil Sezai Cezaevi Sürecini Anlattı: “Beni Yargılayan Hiç Kimse Bana Ne Yaşadığımı Sormadı!”

 14.01.2021->Gülben Ergen Bağdaş Kurdu, Anlattı!



Sonraki Sonuçlar

Ceza İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 04.02.2025->Ceza: “Annem Yaşasaydı En Büyük Destekçim Olurdu!”

 03.02.2025->Merve Özbey’in Eşi Kenan Koçak Ve Emniyet Müdürü Tutuklandı! İfadesi Ortaya Çıktı...

 18.01.2025->Mahmut Tuncer’den Ortalığı Birbirine Karıştıracak İtiraf!

 14.01.2025->Kerimcan Durmaz’ın Tutukluluğuna İtiraz Reddedildi!..

 27.12.2024->Tecavüzle Suçlanan Rapçilerden Açıklama

 25.12.2024->Haluk Levent Deniz Akkaya Hakkındaki Şikayetini Geri Çekti, Dava Düştü!

 23.12.2024->Emel Sayın’ın Yılın En Uzun Gecesinde, En Uzun Konseri…

 22.12.2024->Pantene Altın Kelebek Ödülleri 2024! İşte Kazananların Tam Listesi

 17.12.2024->“Ağaç Kesme” Haberlerine Suavi’nin Avukatından Açıklama!

 17.12.2024->MESAM 3. Geleneksel Ödül Töreni Gerçekleşti!



Sonraki Sonuçlar


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Sibel Can İle ‘Drama’lı Büyük Buluşma!
Haberler Ünlü sanatçı Sibel Can, beş yıl aradan sonra piyasaya çıkardığı kariyerinin 24. Albümü ’Drama’yı müzikseverler ile buluşturdu. Sanatçının diğer albümleri gibi arşivlik bir çalışma olan Drama’da toplam 12 şarkı yer alıyor. Aranjör olarak Emre Moğulkoç, Volga Tamöz, Çağrı Telkıvıran, Asil Gök, Nushadow (Kadir Akgöl)’ün imzalarının bulunduğu albümün prodüktörlüğünü ise Engincan Ural üstlendi. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3322 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 14.02.2025 Saat: 01:15 (39 okuma)

Santi VE Seda Tripkolic Sevgililer Günü’nde Ters Köşe Yapıyor...
Haberler Rap sahnesine iddialı bir şekilde dönen Santi, müzikseverlerin heyecanlı bekleyişini sonlandırarak yeni yayınlanacak albümünü müjdeliyor. Albümün ilk şarkısı ise Seda Tripkolic ile yaptıkları “Şerefsizin Şerefine”. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2094 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 14.02.2025 Saat: 01:08 (27 okuma)

Merve’den İlk Tekli “Platonik”
Haberler 62. Grammy adayı Türk saykodelik rock grubu Altın Gün’ün eşsiz sesi ve eski üyesi Merve Daşdemir, nam-ı diğer Merve, solo kariyerinin ilk adımını Mayıs ayında yayımlanacak olan ilk albümünün habercisi ve albümle aynı ismi taşıyan “Platonik” şarkısıyla atıyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3656 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 18:13 (30 okuma)

Hadise Kalçasındaki Dövmeyi Gösterip, Müjdeyi Verdi
Haberler Ünlü şarkıcı Hadise, yeni şarkısının çıkış tarihini sosyal medya üzerinden duyurdu. Paylaşımında kalçasındaki dövmeyi gösteren şarkıcı, takipçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1294 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 14:35 (26 okuma)

Ferdi Tayfur Vefatının 40. Gününde 4 Ayrı Yerde Dualarla Anıldı!
Haberler Usta sanatçı Ferdi Tayfur, 2 Ocak 2025’te hayatını kaybetti. Tayfur’un vefatının 40’ıncı gününde sevenleri ve ailesi tarafından İstanbul’da iki farklı yerde, Adana ve Marmaris’te anıldı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2951 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:30 (25 okuma)

Salman Tin Yanıtladı! Köfn Yeniden Bir Araya Gelecek Mi?
Haberler KÖFN’ün dağılmasının ardından gözler Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’e çevrildi. İkilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak edilirken, Tin’den net bir yanıt geldi. Üretim sürecinin zorluklarından bahseden Salman Tin, ayrılık sebebinin tartışma olmadığını da vurguladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1927 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:29 (29 okuma)

İsmail Özkan’dan Yeni Single!
Haberler İsmail Özkan, bu sefer farklı müzik tarzıyla ezber bozuyor. Karun hazinesine bedel bir sevginin hikayesini anlatacağı “Asi Gönlüm” isimi yeni teklisi çok ses getirecek. Yakın dostu Erkan Özkan ile bir akşam sohbetinde ortaya çıkan hikaye; Erhan Erkek’in söz ve müziğinde duygulara tercüman oldu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1939 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:17 (28 okuma)

İbrahim Tatlıses’e Eski Menajeri Şule Yazar’dan Suç Duyurusu; Tehdit, Mobbing, Psikolojik Şiddet!
Haberler İbrahim Tatlıses’in eski menajeri Şule Yazar, sanatçının kendisini tehdit ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1321 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:01 (27 okuma)

Yıldız Tilbe’nin Yüzü Yanmıştı, ‘Boya Kötüymüş!’
Haberler Sosyal medya hesabında paylaştığı gönderilerle ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren şarkıcı Yıldız Tilbe’nin yüzü yandı. Yıldız Tilbe yaşadıklarını anlattı ve yüzünün son hali ortaya çıktı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1320 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 13:00 (38 okuma)

Atiye, Lady Gaga’ya ‘Telif Hakları’ Davası!
Haberler Başarılı müzisyen ve şarkıcı Atiye, Lady Gaga’nın “Abracadabra” adlı şarkısının kendi eserine benzediğini iddia ederek hukuki süreç başlattı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2605 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 12:21 (27 okuma)

Emre Fel’den Yeni Şarkı!
Haberler Emre Fel, yeni şarkısı ‘Eda’yla müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1066 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 13.02.2025 Saat: 10:15 (35 okuma)

Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı İki Kez Evlenip Boşanmışlardı; Yeniden Birlikteler İddiası!
Haberler Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı yaşadıkları aşkla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Daha önce 2 kere evlenip boşanan çift için ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1265 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 12.02.2025 Saat: 22:42 (27 okuma)

Zeki Güner’den Yeni Şarkı “Yıkılıyo Be”
Haberler Türkçe pop müziğindeki en hit şarkıların bestecisi ve söz yazarı Zeki Güner, yeni şarkısı ‘Yıkılıyo Be’yi City NG Company etiketiyle dinleyicisinin beğenisine sunuyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1972 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 12.02.2025 Saat: 15:37 (26 okuma)

Öne Çıkan Haber: Ali Başarır’dan Yeni Eser “Introvert”
Haberler Ali Başarır, yeni eseri ‘Introvert’i On Air Music Co. markasıyla yayımladı. Yalnızlık, huzur arayışı ve derin bağlar temasıyla hayata geçen Ali Başarır’ın yeni eseri “Introvert”, içine dönük bir kişinin gözünden hayatı ve ruhu keşfederken, içsel dünyada var olan sessizlik, samimiyet ve derin duygusal bağlantılarını öne çıkarıyor. (DEVAMI...)

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 4627 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 12.02.2025 Saat: 14:58 (25 okuma)

Bülent Ersoy’un Hayatı Film Oluyor! Diva Senaryoyu Onayladı
Haberler Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, biyografi filminin öyküsünü beğenerek onayladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3204 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 12.02.2025 Saat: 14:57 (41 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©