Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 30.09.2025

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Batu Akdeniz’den Yeni EP “Yarın Yokmuş Gibi”


Tarih: 23.01.2020 Saat: 11:40 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler Ekim 2018’de yayınladığı ilk EP’si “Hayat Böyle” ile kısa süre içerisinde çok sadık bir dinleyici kitlesine ulaşan, Türk rock müziğinin genç sesi Batu Akdeniz’in uzun süredir beklenen ikinci kısaçaları “Yarın Yokmuş Gibi” Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı ve dinleyicisinden tam not aldı.

İçinde sanatçının daha önce yayınladığı “Hareket Vakti”, “Vuruldum” ve “Eksik” gibi parçaların da bulunduğu EP, daha önce yayınlanmamış “Artık Bi’ Manyağın Var” ve ‘Yaşasın Kötülük’’ün de katılımıyla 5 parçalık bir hikaye haline geldi.

“Hareket Vakti” ve “Artık Bi’ Manyağın Var” EP’nin ‘modern rock’ sosundan nasibini en çok almış parçaları. Batu’nun güçlü vokali ve gitar melodilerinin gitarist Che Mutko’nun seksi gitar sololarıyla birleştiği bu parçalara, Akdeniz’in Ocak başında yayınladığı ve şimdiden 50.000 üzerinde Spotify dinlenmesi ve 80.000 Youtube hiti elde eden, sanatçının kataloğunun en güçlü parçalarından biri haline gelen “Eksik”, Ekim ayında yayınladığı ballad “Vuruldum” ve Batu’nun kendi tabiriyle ‘Foo Fighters ve Yavuz Çetin birlikte bir parça yapsa nasıl olurdu? sorusuna yanıt arayan “Yaşasın Kötülük” eşlik ediyor.

EP’deki parçalar Akdeniz’in hali hazırdaki dinleyicilerinden tam not almasının yanı sıra, onu çok daha büyük bir kitleyle de tanıştırmayı başarıyor. “Eksik” ve “Hareket Vakti” Spotify “Üçüncü Yeniler” ve Apple Music ‘Zirvedekiler: Türkçe Rock’ ve ‘Zirvedekiler: Türkçe Alternatif’ listelerine, “Artık Bi’ Manyağın Var” Spotify ‘Türkçe Rock’ listesine dahil edildi.

Batu’nun yeni yıl öncesi 95.000 olan aylık Spotify dinleyici sayısı, EP’nin yayınlanmasından üç gün sonra 110.000’i geçti.

Sanatçı EP’nin çıkışını, doğup büyüdüğü Ankara’da, dinleyicileriyle, Atatürk Spor Salonu’nda 5.000 kişiye yakın insana karşı verdiği büyük bir konserle kutladı.

Rakamları bir kenara bırakırsak, Batu Akdeniz “Yarın Yokmuş Gibi” için “Mesajını çok açık şekilde veren, enstrümanların önceki çalışmalarına göre çok daha cesurca kullanıldığı, daha melankolik ama duygularını daha coşkulu bir şekilde ifade eden bir rocknroll kısaçaları” tabirini kullanıyor.

İşte yeni klip:


Batu Akdeniz - Eksik (Resmi Video Klip)



Kaynak: www.magazinci.com - 23.01.2020

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Batu Akdeniz’den Yeni EP “Yarın Yokmuş Gibi” | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Öne Çıkan Haber: Helin’den Yeni Bir Eser: “Gibisin” Şimdi Tüm Dijital Platformlarda!
Haberler Söz ve müziği Helin’e ait olan bu şarkı, yalın düzenlemesi ve duygusal yorumu ile dikkat çekiyor. (DEVAMI...)1

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2502 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 24.09.2025 Saat: 02:52 (57 okuma)

Öne Çıkan Haber: Elvan Kaya - Hazan ile Geçti (Halk Türküsü)
Haberler Çağdaş Müzik ailesine yeni katılan Elvan Kaya’dan ilk çalışma: “Hazan ile Geçti (Halk Türküsü)” şimdi tüm dijital platformlarda yayında! (DEVAMI...)1

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2771 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 23:36 (55 okuma)

Elif Güvendik: “Hoşlanmadığım Ve Görüşmediğim Pek Çok Kişiyi Sunmak Zorunda Kaldım!”
Haberler Pandemiyle birlikte Bodrum’a yerleşen ve kızıyla birlikte Bodrum’da yaşamaya başlayan sunucu Elif Güvendik, haftasonu 360Tv ekranlarının life-style programı Banu Noyan’la En Moda’da Banu Noyan’ın konuğu oldu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2420 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 20:58 (71 okuma)

Hakan Altun: “Yeni Aşka Yelken Açtım”
Haberler Yıllardır yalnız olan ve evlenip çoluk çocuğa karışmanın hayalini kuran şarkıcı Hakan Altun, yeni aşka yelken açtığını söyledi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1490 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 18:59 (60 okuma)

Elif Buse Doğan Sahnesini Sofraya Benzetti!
Haberler Elif Buse Doğan, sahnelerdeki başarısını şimdi de televizyon ekranına taşıdı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1950 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 17:16 (62 okuma)

Sıla’dan ‘Sahne Parfümü’ İtirafı!
Haberler Pop müziğin en güçlü yorumcu ve şarkı yazarlarından Sıla Gençoğlu, sahne tarzıyla olduğu kadar kullandığı parfümle de hayranlarının ilgisini çekiyor. Ünlü sanatçı, Tülin Şahin ile Moda programında yaptığı açıklamayla konserlerinde kullandığı parfümün sırrını ilk kez paylaştı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2170 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 16:15 (70 okuma)

Aleyna Tilki, Mabel Matiz’e Destek Verdi!
Haberler Aleyna Tilki, hakkında “müstehcenlik” soruşturması başlatılan Mabel Matiz’e sosyal medyadan destek verdi; sanatın yorumlanabilir olmasının önemine vurgu yaptı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2821 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 15:16 (55 okuma)

Funda Arar Ve Tan Taşçı’dan Düet Sürprizi!
Haberler “Sende De Benden Var” albümümün tamamını yayınlamaya hazırlanan Tan Taşçı, sürpriz bir düetle hayranlarını heyecanlandırdı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1849 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 15:05 (82 okuma)

Tayfun Duygulu 40 Yıldır Sakladığı Şarkısı ‘Bir Sır Gibi’
Haberler Kayahan’ın eski damadı Tayfun Duyguluer, şu sıralar 40 yıl önce yazdığı bir şarkıdan dolayı gündemde. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1800 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 14:01 (55 okuma)

Öne Çıkan Haber: Binlerce İstanbullu, 56 Etkinlikte 60 Sanatçı Ve Konuşmacıyla 3. Adalar’da Caz Festivalinde Buluştu!
Haberler 56 etkinlikte 60 sanatçı ve konuşmacıyı, binlerce İstanbulluyla buluşturan 3. Adalar’da Caz Festivali sona erdi! (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 4493 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 23.09.2025 Saat: 10:03 (68 okuma)

Kubilay Aka’dan Serdar Ortaç İddialarına Cevap Geldi!
Haberler Ünlü oyuncu Kubilay Aka, Serdar Ortaç’ın hayatını konu alan filmde rol alacağına dair iddiaları yanıtladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1885 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 22.09.2025 Saat: 23:59 (98 okuma)

Rafet El Roman’ın ‘Seni Seviyorum’una Sahar Yorumu
Haberler Rafet El Roman’ı bundan tam 30 yıl önce bizlerle buluşturan hit şarkısı “Seni Seviyorum”, bu kez Sahar’ın farklı yorumuyla El Roman Müzik tarafınca müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. (DEVAMI...)1

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1420 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 22.09.2025 Saat: 22:34 (95 okuma)

“Perperişan” Soruşturması... Mabel Matiz’in Savcılıkta Verdiği İfade Ortaya Çıktı
Haberler Hakkında ‘müstehcenlik’ suçundan soruşturma başlatılan Mabel Matiz, ifade vermek için polis eşliğinde adliyeye getirildi. Mabel Matiz savcılıkta verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini belirtti. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 4555 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 22.09.2025 Saat: 20:45 (59 okuma)

Öne Çıkan Haber: Gökhan Türkmen, Harbiye’de Sonbaharın Ekinoksunda Büyüledi
Haberler İstanbul’un kült müzik merkezi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nun sahnesinde, Jolly joker konser serisi kapsamında 21 Eylül Sonbahar Ekinoksu akşamında Gökhan Türkmen’in performansıyla adeta bir müzikal ritüele dönüştü. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2867 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 22.09.2025 Saat: 18:52 (64 okuma)

Öne Çıkan Haber: Selin Atasoy’un “Eveleme Geveleme” Klibi Yayında
Haberler Selin Atasoy’un güçlü yorumuyla hayat bulan, Türk pop müziğinin usta bestecisi Şehrazat imzalı “Eveleme Geveleme”, şimdi Mustafa Özen yönetmenliğinde çekilen klibiyle müzikseverlerin karşısında. Selin Atasoy, özgün duruşunu koruduğu şarkısıyla klipte de dikkat çekiyor. (DEVAMI...)1

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1659 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 22.09.2025 Saat: 18:52 (72 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©