Akademi ve Altın Küre Ödülü sahibi Amerikalı oyuncu, şarkıcı ve söz yazarı Jared Leto’nun kurucusu olduğu Thirty Seconds to Mars grubu önceki akşam İstanbul’da konser verdi. Etkinlik için İstanbul’a gelen Leto, taksi bulamayınca İETT otobüsüne binmeyi tercih etti.
Jared Leto, Thirty Seconds to Mars adlı grubuyla çıktığı turne kapsamında İstanbul’da konser verdi. Konser öncesi bir makarnacıda görüntülenen dünyaca ünlü isim, etkinlik sonrasında ise otobüste görüntülendi.
KARTONDA MAKARNA YEDİ
2016’da rol aldığı Suicide Squad filmiyle yıldızı parlayan ve Panik Odası, Sınırsızlar Kulübü, Yalnız Kalpler gibi birçok filmde rol alan Jared Leto, şimdilerde müzik kariyerine ağırlık vermiş durumda. Ünlü isim turne kapsamında İstanbul’a geldi. İlk durak için Kuzguncuk’u seçen Leto, soluğu bir makarnacıda aldı. Bunu gören takipçileri
“Adama vere vere kartonda makarna mı verdiniz?” şeklinde yorum yaptı.
TAKSİ BULAMADI, OTOBÜSE BİNDİ
52 yaşındaki Jared Leto, kısa süreli seyahatinde İstanbul’un kanayan yarası taksi sorunuyla da yüzleşti. Verdiği konser sonrası taksi bulamayan isim, belediye otobüsüne binmeyi tercih etti. Leto’nun belediye otobüsündeki görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.
Kaynak: www.turkiyegazetesi.com.tr / www.superhaber.com - 29.10.2024