Rock’n roll efsanesi Elvis Presley’nin hayatını konu alan, Austin Butler ve Tom Hanks’in başrollerini paylaştığı “Elvis”, yoğun istek üzerine ikinci gösterimiyle 26 Ağustos Cuma akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Sineması’nda!
URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla düzenlenen ve kapı açılış saati 19.30, film başlama saati 21.00 olan KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın gösterimleri için biletler biletinial.com’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde seyircileri bekliyor.
KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, çok beğenilen filmleri yaz boyunca püfür püfür bahçe ortamında İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor. İlk gösteriminin biletleri kısa süre içinde tükenen, rock’n roll kralı Elvis Presley’in yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyan “Elvis”, 26 Ağustos 2022 Cuma akşamı bir kez daha KüçükÇiftlik Bahçe Sineması’nda sinemaseverlerle buluşacak.
Austin Butler ve Oscar ödüllü Tom Hanks’in başrollerini paylaştığı, Oscar adayı film yapımcısı Baz Luhrmann imzalı “Elvis”, epik bir sinema gösterisi olarak sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Gerçek bir sinematik drama olan film, esrarengiz menajeri Albay Tom Parker (Hanks) ile sıradışı ilişkisi üzerinden Elvis Presley’in (Butler) hayatını ve müziğini konu alıyor. Hikâye, Amerika’da gelişen kültürel manzara ve masumiyetin kaybolmaya başladığı zeminde, Presley’in şöhrete yükselişinden, benzeri görülmemiş bir yıldıza dönüştüğü 20 yılı aşkın sürede, Presley ve Butler’ın arasındaki karmaşık ilişkinin dinamiğini gözler önüne seriyor. Bu yolculuğun merkezinde Elvis’in hayatındaki en önemli ve etkili insanlardan biri olan Priscilla Presley (Olivia DeJonge) de yer alıyor.
URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşen ve kapı açılış saati 19.30, film başlama saati ise 21.00 olan film gösterimlerinin biletleri biletinial.com’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.
Türkçe pop’un romantik sesi Ceren Gündoğdu, ikinci stüdyo albümü Işık Olur Gözlerin’in uğurlu şarkısı olarak gördüğü ‘Sevdan Ateşten Gömlek’e İtalya’da çektiği kliple yazı selamladı!
(DEVAMI...)
Ziynet Sali, profesyonel müzik kariyerinin 25. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Şarkılarıyla milyonların kalbine dokunan, tarzı ve albümleriyle müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinen sanatçı, bu özel yılını hayranlarıyla birlikte unutulmaz kılacak projelere imza atıyor.
(DEVAMI...)
Müzik dünyasından bir yıldız kaydı... 20’nci yüzyılın en ilham verici şarkı sözü yazarı ve yorumcularından biri olan Brian Wilson 82 yaşında hayata veda etti.
(DEVAMI...)
Türkiye’den ayrılarak Almanya’ya yerleşen ünlü rapçi Ezhel, İspanya sokaklarında sergilediği oyun havası performansıyla dikkat çekti. Ödülünü almak isteyen Ezhel’in, Türkiye’ye giriş yasağı nedeniyle yetkililerden destek talebinde bulunduğu öğrenildi.
(DEVAMI...)
Sanatçı, söz yazarı ve yorumcu Mehtap Meral, dinleyicisini bu kez aşkın ihtimal ile gerçek arasında salındığı bir duygunun içine davet ediyor. Sözü ve müziği kendisine ait olan “Aşk Bir İhtimal, Ben Gerçek”, 13 Haziran’da tüm dijital platformlarda yayınlanıyor.
(DEVAMI...)
Sevilen sanatçı Nil Karataş, müzik kariyerinin 10. yılında dinleyicilerine anlamlı ve içten bir sürpriz yaptı. Yeni single’ı “Maalesef”, sözleri Kutup Ata Tuncer, düzenlemesi ise Celil Yavuz imzası taşıyan özel bir proje olarak yayımlandı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Türkçe pop müziğinin yeni ve güçlü sesi Bengü Beker, Bir Yol Bu adlı albümünü yayınladıktan sonra albüm lansman konserleri için yola çıkıyor. Sanatçının açıklanan konserleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirler yer alıyor.
(DEVAMI...)
Rap müzik dünyasında adını hafızalara kazıyan Snoop Dogg’un hayatı beyaz perdeye yansıyacak. Ünlü şarkıcıyı, canlandıracak isim ise şimdilerde yıldızı parlayan Jonathan Daviss oldu. Dogg’un hayatının ele alınacağı projeye kızı Cori Broadus’un detayı merak uyandırdı.
(DEVAMI...)
Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, Live 2025 turnesi kapsamında İstanbul’da vereceği konser için geri sayım başladı. 7 Ekim’de gerçekleşecek konserin yapılacağı yer değişti.
(DEVAMI...)
Türkiye’nin reggae müziğindeki öncü grubu Sattas, bu ay müzikseverlerle özel bir turda buluşmaya hazırlanıyor. Grup, 14 Haziran’da İzmir Cliff Venue‘de, 27 Haziran’da Ankara Kulüp Müjgan‘da ve 28 Haziran’da Eskişehir İzole‘de sahne alacak.
(DEVAMI...)
Radical Noise, lansman konserleriyle yaza güçlü giriş yapıyor! Rapsodi Albüm Lansmanı çerçevesinde grup, 11 Haziran Çarşamba günü Melted ile birlikte 6:45 KK Ankara‘da sahne alacak. Ardından 21 Haziran’da İzmir Konserve PSM‘de Puddin & Lifelock ile ve 26 Haziran’da İstanbul Blind’da sevenleriyle buluşacak.
(DEVAMI...)
Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!