Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 30.04.2025

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Savcılık Suç Duyurusunu Karara Bağladı!


Tarih: 19.07.2022 Saat: 13:08 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler Geçtiğimiz aylarda İzzet Yıldızhan, sahneye iç çamaşırları ile çıkan popçu kadınları eleştirmiş ve bu sözlerle gündem olmuştu. Al Sana Haber magazin programı ise bu konuyu gündeme aldığında Bahar Candan bir bomba patlatmış ve Seyhan Soylu ile İzzet Yıldızhan’ın bir zamanlar imam nikahlı olduklarını ifşa olmuştu.

İzzet Yıldızhan ve Seyhan Soylu’nun 20 yıl evvel yaşadığı büyük aşka şahit olan Seyhan Soylu’nun yakın arkadaşı Yeşilçam’ ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba ise, canlı yayına bağlanarak ikilinin ilişkisini doğrulamıştı.

Hatta Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan ile olan ilişkisinin Seyhan Soylu’nun annesi yüzünden bittiğini söylemiş ve “Nedenini söylersem insan içine çıkamazsın” demişti.

Türkücü İzzet Yıldızhan ise Seyhan Soylu’nun kendisini hiciv yaparak canlı yayında eleştirdiği sözler üzerine Savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Savcılık kararını verdi, suç duyurusu Seyhan Soylu’nun lehine sonuçlandı.

Bugünkü canlı yayında Soylu’nun davayı kazanması üzerine Gökay Kalaycıoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Müşteki İzzet Yıldızhan vekilinin Cumhuriyet Başsavcılığı’mıza sunduğu şikayet dilekçesinde Al Sana Haber isimli programda şüpheli Seyhan Soylu tarafından “İzzet zamparalık yapmıştı…

Seni çok iyi tanıdığım için söylüyorum eğer mazin çok iyi olsa bu eleştirileri yap… Beni sakın konuşturma…

Senden neden ayrıldığımı söylersem ortalık karışır… İzzet Yıldızhan’ın kızmadığı donlar burada…

İzzet Bey paçalı sever, İzzet dar sever” şeklinde ifadeler kullanarak müştekiyi zan altında bıraktığı, müştekinin aile yapısına ve geçmişine karşı haksız ve mesnetsiz bir biçimde hakaret boyutuna varacak şekilde ifadeler kullandığının iddia edilmesi üzerine soruşturma işlemlerine başlanıldığı,

Ancak hakaret suçunun niteliği ve ifade özgürlüğünün sınırlarının bahse konu AİHM kararları doğrultusunda somut olayın yapılan incelemesinde sözlerin hakaret suçu içermediği, bu sözlerin müştekiye yönelik söylendiğine dair bir delil olmadığı, müştekinin kamuoyu tarafından tanınmış bir kişi olması nedeniyle konunun güncel olduğu, kullanılan dilin program formatı gereğince sert olduğu fakat basın ve ifade özgürlüğü sınırları içerisinde kaldığı anlaşılmaktadır.

Bu bağlamda yukarıda açıklanan nedenlerle şüpheli hakkında kamu adına KOVUŞTURMA YAPILMASINA YER OLMADIĞINA karar verilmiştir” diyerek kararı okudu.

Seyhan Soylu ise bunun üzerine “Sevgili Arkadaşlar, ben hayatım boyunca kimseye iftira atmam.

Delil ve belgelerle konuşurum. Bu konuyla ilgili ben ne söylediysem her zaman ardındayım.

Onu aleni olarak sanki deşifre ediyormuşum gibi algılanması çok çirkin.

Biz İzzet’le bir ilişki yaşadık. Ve yaşadığımız ilişki İzzet’ in şöhret günlerinin başındaydı.

O gün o tarihteki gazeteci arkadaşlarım bugün duayen olarak kabul edilen Nurcan Sabur, Tayyar Işıksaçan ve Nurettin Soydan gibi isimlerden, yeni yetme bir sanatçının bir şeyler rica etmesi imkansız.” derken Nurcan Sabur “Ben şahidim, biliyorum” diye yorum yaptı.

Seyhan Soylu açıklamasına devam ederek “Ve ayrıca benim gibi Aristokrat bir kimliğin, İzzet Bey gibi Anadolu’dan gelmiş ve pavyonlarda şarkı söyleyerek kendine kimlik arayan biri için kullanılması gereken bir objeydim. Kimin ne olacağı belli olmaz.

Yarın bir gün öyle bir şöhret olur ki başka biri de ondan faydalanır. Daha henüz o kalibrasyonu yakalayamadı.

Al Sana Haber masası haberin de magazinin de hicivle anlatıldığı bir masa. Biz burada hakaret etmiyoruz. Hiciv ediyoruz” dedi.

Gökay Kalaycıoğlu ise “Seyhan bir açıklaman var. ‘Ben İzzet Yıldızhan’ın hayatında Mahidevran gibiyim’ diye.

Doğru mu bu?” diye dorunca Seyhan Soylu “Evet çünkü İzzet’ in ilk nikahlı karısı benim.

İzzet’in benden sonraki bütün izdivaçları benim üzerime gelmiştir. Ben İzzet’ le 1987 yılında birlikteydim.

Benden öncekiler de nikah kıyılacak yerlerde çalışmıyorlardı.” diyerek açıklamada bulundu.

Gökay Kalaycıoğlu’nun “Sen annenden neden dayak yedin?” sorusu üzerine ise Seyhan Soylu “İzzet yüzünden.

Bir dayak yedim annemden. Annem araştırmış. Annem bir çok siyasetçiye danışmanlık yapan birisiydi. İzzet’ i araştırdı.

Benden önceki ve benimle birlikteyken de görüşmüş olduğu Ankara’ da bir yerde…” diyerek cevap vermekte zorlandı.

Nurcan Sabur bunun üzerine “Söyle, söyle” diye ısrar edince Soylu “Yok bana yakışmaz” dedi.

Nurcan Sabur “Genelevde. Ben söyleyeyim. İfadende söyledin zaten” diyerek bombayı patlattı.

Bu konuda açıklama yapmaktan kaçınan Seyhan Soylu’ ya, Gökay Kalaycıoğlu “Sen o zaman bir hayat kadınıyla mı aldatıldın?” diye sorunca Soylu “Ben buna cevap verirsem kendi sözlerimi çürütmüş olacağım.

Ben kimsenin kişilik haklarına saldırmam. Ama geçmişi deşifre etmek de bize yakışmaz.

Bugün çoluğu çocuğu var. Geçmişimde hatalı ilişkilerim oldu. Bu ilişkimde validem tarafından tespit edildi.

İyi ki beni annem dövmüş İzzet’ten dolayı. Annemin o tarihte yakalamış olduğu şahısların isimleri var.

Hatta o zaman cep telefonu yok fotoğraf makinesiyle annem onların vesikalarını çekmiş.

Ha! Şimdi ki aklım olsa bu beyefendi ile birlikte olmazdım. Ben biraz ‘Kıro’ severim.” diyerek yanıtladı.

Nurcan Sabur söze girerek “Bir Seren Serengil bir bu” diyerek Seyhan Soylu’yu kastetti.

Seyhan Soylu “Seren Serengil, Seda Sayan ve ben. Üç SS. İnşaat önünden geçerken hepimiz kafamızı çeviriyoruz.” deyince Nurcan Sabur “SS’lerin içinde bir Safiye Soyman yok” dedi.

Seyhan Soylu “O da Faik Ağabey var diye. Onun için biz amele gibi herif severiz.” deyince masada gülüşmeler oldu.

Kaynak: www.magazinkolik.com - 19.07.2022

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Savcılık Suç Duyurusunu Karara Bağladı! | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Öne Çıkan Haber: 10 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta Baharın Gelişini Kutlayacağımız “+1 Sunar: İstanbul’da Bahar” İçin Geri Sayım Başladı!
Haberler Levent Yüksel, Yeni Türkü, Turkish Kebap Ve Ahırkapı Roman Orkestrası, “+1 Sunar: İstanbul’da Bahar” Kapsamında 10 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta! (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 4548 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.04.2025 Saat: 10:03 (153 okuma)

Barış Çevik Ve Buğra Alp’ten Yeni Single: ’’ Senin Yüzünden’’
Haberler Barış Çevik ve Buğra Alp, duygusal derinliğiyle öne çıkan yeni single çalışmaları Senin Yüzünden’i müzikseverlerle buluşturuyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1431 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 23:59 (64 okuma)

Mehmet Akif Tuna’dan Yeni Single: “Eksenimde”
Haberler Başarılı sanatçı Mehmet Akif Tuna, “Eksenimde” adlı yeni single’ını müzikseverlerle buluşturdu (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1505 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 23:22 (34 okuma)

Murda’dan Çarpıcı Yeni Şarkı: “Melek V Şeytan”
Haberler Rap müziğin başarılı temsilcilerinden Murda, merakla beklenen yeni şarkısı “Melek V Şeytan” ile müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1405 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 23:16 (43 okuma)

Fikri Karayel’den Yeni Tekli: “Aşk Değil Hatıra Zorlar”
Haberler Alternatif müziğin güçlü sesi Fikri Karayel, “Aşk Değil Hatıra Zorlar” adlı yepyeni teklisini DokuzSekiz Müzik etiketiyle dinleyiciyle buluşturdu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2008 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 23:07 (56 okuma)

Soner Avcu’dan Bir Harun Kolçak Klasiği: Yıllar’’
Haberler Alternatif pop müziğin dikkat çeken isimlerinden Soner Avcu, üretken müzikal yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Sanatçı, bu kez Türk pop müziğinin efsanevi isimlerinden Harun Kolçak’ın unutulmaz parçası ‘Yıllar’ı yeniden yorumluyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2016 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 22:58 (37 okuma)

Öne Çıkan Haber: Zeyysıla’dan Duygulara Not Düşen Yeni Single: “Not Aldım”
Haberler Zeyysıla, yeni single çalışması “Not Aldım” ile müzik dünyasına güçlü bir dönüş yaptı! (DEVAMI...)

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1563 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 20:19 (47 okuma)

Öne Çıkan Haber: Beş Şarkı, İki Klip, Bir Yolculuk: “Bumerang” Yayında!
Haberler Türk müziğinin kendine has yorumcusu ve üretken ismi Şerif Kayran, yeni maxi single çalışması “Bumerang” ile dinleyiciyle buluşuyor. (DEVAMI...)

Not: Lirik Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2474 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 20:19 (45 okuma)

Bülent Serttaş’n Yeni Teklisi “Ey Gönül” Yayında!
Haberler Fantezi müziğin sevilen ve güçlü sesi Bülent Serttaş fotograf çekiminin back stage görüntüleri eşliğinde klibini geçtiğimiz geçen hafta çıkardığı yeni teklisi “Ey Gönül” müzik severlerin beğenisini kazandı. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1680 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 20:00 (51 okuma)

Merve Demir’den Yeni Şarkı: “İpek Sicim”
Haberler Sözü ve Müziği Zeki Güner’e ait olan şarkı Hall Production etiketiyle yayında... (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1622 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 18:41 (39 okuma)

Soner Arıca’dan Yeni Tekli: “Kelepçe”
Haberler Soner Arıca sözleri ve müziği kendine ait olan “Kelepçe” isimli yeni single’ını bugün yayınladı. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1617 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 18:21 (35 okuma)

Tuğba Yurt İle Çok Özel!
Haberler Tuğba Yurt, “Bu Son Olacak” isimli yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 5824 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 18:18 (33 okuma)

Selin ve Sertab Erener’den Ortak Proje!
Haberler Sertab Erener ve Selin, merakla beklenen ilk ortak çalışmalarını hayranlarıyla buluşturdu. Konserlerinde yeni bir teklinin geleceğini duyuran ikili, “Son Damla” düetiyle baharı karşılıyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2949 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 18:15 (42 okuma)

Haktan ve Duygu Kutlu’dan Düet Sürprizi!
Haberler Haktan ve Duygu Kutlu, yeni single’ları ‘Hurda’yı müzikseverlerin beğenisine sundu. “Hurda”, aşkın yıpratan, tüketen ama bir türlü vazgeçilemeyen hâline ışık tutuyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1536 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 17:51 (55 okuma)

Karaf’tan Yeni Tekli “Senin İçin”
Haberler Modern arabeskin yeni sesi Karaf, ikinci teklisi “Senin İçin” ile bir kez daha kalplere dokunmaya hazırlanıyor! (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1594 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 17:48 (37 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©