Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 17.03.2025

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Zerrin Özer Yıllar Önce Kendisine Tecavüz Eden İsmi İlk Kez Açıkladı


Tarih: 17.03.2021 Saat: 12:32 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler Armağan Çağlayan’ın Youtube sayfasında yayınlanan ’Dur Bi Dinle’ programının bu haftaki konuğu sanatçı Zerrin Özer oldu.

Programda zaman zaman duygusal anlar yaşayan Özer, “Abim dediğim insanın tecavüzüne uğradım” sözleriyle yaşadığı kötü olayı anlattı.

İşte Zerrin Özer’in açıklamaları....

“Beni İsmet İnönü keşfetmedi. Onlar Pembe Köşk’te otururdu. Biz de Pembe Köşk’ün karşısındaki binada oturduk. Çankaya ilkokuluna gidiyordum, torunları da gidiyorlardı. O karnelerimizi vermişti bizim.”

“ARKAMDAN ‘DELİ’ DİYORLARDI”

“Anneciğime her gün yalvarırdım saçım kirlendiği zaman. ‘Banyodan sonra lütfen saçımı örer misin’ diye. Sonra açardım papaz gibi. Sürekli yırtık jean ve bileziklerim vardı. Bir gün adaya gidiyoruz, ablamla birlikte. Lütfen arkamızdan yürür müsün dedi, ‘deli’ diyorlar dedi. Annem de beni yanında taşımadı sonra. Vapurda bile yanında oturmadım.”

“Benim blue jean’imi yırtıyorlardı. Annem hiçbir şekilde o tarz giyinmemi istemedi. Sonra İstanbul’a taşındık ben daha bir abarttım, yırttım pantolonumu. Bir gün American Culture’dan geldim bir gün, jeanlerimi kesiyorlardı, posterlerimi yırttılar.”

“İstanbul’a geldik, ben Ankara Devlet Konse rvatuarı’na devam ediyordum. Annem ve babam ayrılmıştı. Tülay ablacığım beni American Culture’a yolladı, fakat asla müzik sektöründe olmamı istemiyordu.”

“Gelmeden önce ben TRT Müzik’te yarışma olduğunu duydum arkadaşlarımdan. Annemlere bir şey söylemeden Çankaya’dan TRT binasına gittim. Herkes bir şeyler söylüyor birbirine. ‘Sen kesin birincisin’ dedi yarışmacı arkadaşlar. Bana canım Doğan Canku jürideydi, ‘Sen bugüne kadar neredeydin’ dedi bana. Sonra ‘seni bu şarkıyla çıkartmayız televizyona’ dediler. Çünkü o zaman sevgili Semiha bizi temsil etmişti Örovizyon’da. Halk bir şey söyler dediler, ben de başka şarkıyla katıldım.”

“Katıldıktan sonra bir baktım TRT’yi karıştıran amatör ses diye bir şey çıktı. Sonra beni dinlemeden tüm firmalardan bana teklif geldi. Annem ‘ablan başında olduğu sürece olabilir’ dedi.

İstanbul’a geldik ama ben olağanüstü operacı olmak istiyorum. Sonra da İtalya ve Fransa’ya giderim diyordum. O yer de Sultanahmet’te. Bir baktık hiç kimse yok, yarışma zamanı hiç kimse olmaz mı? Ben kalakaldım, annem kapıdaki bir kişiye ‘yarışma için geldik’ dedi. Kapıda ‘dündü o yarışma’ dedi.”


“AMERİKA’DA BENİ AYAKTA ALKIŞLADILAR”

“Annem döndü bana dedi ki, ‘Senden saklamayacağım bunu biliyordum’ dedi. Sen orada hippilerde takılırsın, orası Sultanahmet dedi, o yüzden gitmeyeceksin dedi. Çok kırıldım, ben bambaşka bakıyordum hayat çizgime. Hayatım boyunca tek bir insana hayır diyemedim o da annemdir.”

“Benim anneme olan bağlılığım benim bütün idealimi ve istikbalimi kapattı. Yıllar geçtikçe diyorum ki beni öyle koruyup saklayacaktı. Amerika’ya gittik ayakta alkışladılar. Abacı ile beraber kons ere gitmiştik. Ben bir jazz okudum, arkasından bir türküyü jazz versiyonuyla okudum tüm müşteriler ayağa kalktı. Sonra geldiler hemen çalışmayı buraya alalım dediler. Türkiye’ye döndüm, kapak resimleri, bilgileri yolladım. Tam yeşil kartı alıyorum. Annem ‘bana sormadan nasıl yaparsın’ dedi. Anne beraber gidelim diyorum, ‘hayır başımıza bir şey gelir orada’ diyor.”

“Ben şu anda dünyadan sesleniyordum. Ben Türkiye’de çok tırnağımı kazıdım, alay ettiler, şişko dediler.”

“ABİM DEDİĞİM İNSANIN TECAVÜZÜNE UĞRADIM”

Programda yıllar önce dönemin ünlü plakçısı Ümit Güner’in Zerrin Özer’e tecavüz ettiği iddiası da gündeme geldi. Sanatçı, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Geçenlerde gördüm vefat etti. Tabi ki ölen insanın arkasından konuşulmaz. Hakkımı helal etmiyorum. Bir de gönül yaptım. Tülay ablamın ‘İkimiz Bir Fidanız’ ve ‘Gönül’ ile zaten köşeyi döndü. Amerika’da şatolar aldı. Ama biz ne beş kuruş ne bir şey. En çok satan iki albüm yaptı, fareler geziniyordu ofisinde.

İsmini ilk defa yayınladınız. ‘Yapımcı’ diye bile geçmiyordu. Bir ara saygı duyduğum, sevgili halkımla beni birleştiren Orhan Gencebay’dı. Onun adını bile söylemişlerdi.

Öyle bir şey var ki, genç kızsınız ve aileniz böyle bir şeye çok önem veriyor. Türkiye böyleydi o zaman. Muhafazakar bir ailem vardı. Şimdiki gibi artık böyle iğrenç bir hale gelmemişti.”


“Bir gün bu olay başıma bu olay gelmiş, dayak yiye yiye, yumruk yiye yiye. Üstümde 180 kilo bir adam. Bağırıyorum, ben onu hayatımda en yakın abim biliyorum. Ben o zaman başkasına aşığım ve bir tek ona anlatabiliyorum.

Annem Ankara’ya diğer ablamların yanına gitmişti. Tülay ablam burada, Sezen, Pakize abla ile çok yakın arkadaştı. Ben de evde tek kalıyorum, günlerce yorganı çekiyorum ağlıyorum. Diyorum ki, ben bunu Tülay ablama söylesem, Tülay ablam gider bu adamı vurur. Annem de bunu duyar kalp krizi geçirir. Ben aileyi bitirmiş olurum dedim. Susmam lazım dedim. Neler yaşadım bir Allah bir ben biliyorum.”


“YILLARCA BUNU SAKLADIM”

“Sonra ‘anneciğim sana bir şey söylemek istiyorum’ dedim. Ben şey abiden ayrılmak istiyorum firmadan. Hiç unutmuyorum, Cağaloğlu yokuşunda bir tokat attı. ‘Sen şaşırdın herhalde, başına bir iş gelmesini istiyorsun’ herhalde dedi. Ben nasıl anlatayım anneme? Diyor ki kızım ‘bildiğimiz kişi, yabancı bir insan başına bir şey mi getirsin istiyorsun’ diyor.

Ben bu adamın suratına baka baka çalıştım. Sonra albüm yaptım, yine devam ettim. Zaman geçiyor, benim bir evlilik yapmam gerekiyor dedim. Ona da müsaade etmediler.”


“Yıllarca ben bunu psikiyatristimle konuştum. ‘Bunu içinden atman gerekiyor’ dedi. Diyorlardı ya ‘Zerrin hep ağlıyor, hep siyah gözlük takıyor’ Kimseye bakamıyor ki Zerrin.

Orhan abinin şarkısını bana zorla okuttular. ‘Çıkartmayacağız bizim için oku’ dediler. Bu şarkı çıktıktan sonra canım İzzet abiciğim, İzzet Öz. İlk televizyonda beni verdi. Arabeskten nasıl nefret ediyor TRT anlatamam. ‘Bu kızın hakkını nasıl yiyelim’ demişler. Orhan abi gözleri dolu dolu beni aradı. Dedi ki ‘İlk defa ismimi görüyorum TRT’de’ Kesinlikle arabeskten nefret ediyorlardı.”


“EVLİLİĞİM 13 SAAT SÜRDÜ”

“Benim evliliğim 13 saat sürdü. Bir senedir çıkıyorduk, biraz daha saygı duyulsun diye ben iki sene dedim. Dolandırıcılık ortaya çıkınca dediler ki iki sene hiç mi anlamadın?”

“Öyle enteresan bir şey ki, bana deniliyordu ki her zaman ‘ben basına çıkmayayım’ Ne ağır adam diyordum. Hep evdeyiz, dışarı falan çıktığımız yok. Bir kere TRT’ye gelmiş resmini çekmişlerdi. O gün düğünde çok az kişi var. Ahmet San’ı da çok severim. Resim çekmiş demiş ki ‘bizim kızı evlendirdik’ Bundan sonra Türkiye, televizyon, medya sektörü birbirine girmiş ama benim haberim yok.

Evlilik olur, bir gün geçer ondan sonra bütün kadınlar televizyona çıkar. Ertesi sabah 10’da çıktı kadınlar inanılır gibi değil. İnsanlardan para almış galiba. Şükürler olsun bana çok güzel baktı, para mara hiç işim olmaz yani. Ben hiçbir şekilde para harcamadım, o bana gayet iyi baktı.”


“Fakat şimdi ertesi gün olunca, bunları duyunca acayip oluyorsunuz birden bire. ‘Ben bu kadar salak mıyım’ oluyorsunuz. Aslında Murat tek başına çok iyi bir insan, annesi de öyleydi.

Bu kadar kötülüklerden sonra dedim ki benim korumam gereken bir ismim var. Onun için ben böyle bir şeyi yapamam. Beraber yaşadılar diye yazdılar ama yaşamadım.”


ORTALIK BİRDEN KARIŞTI

Zerrin Özer’in yaptığı açıklama isim karışıklığına neden oldu...

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, kendisine yıllar önce tecavüz eden kişinin ismini açıklaması gündeme bomba gibi düşerken isim de karışıklığa neden oldu. Yapımcı Ümit Güner, sunucu Güner Ümit ile karıştırılmış oldu.

VATANDAŞLAR ARADI

Bazı vatandaşlar bu karışıklığın ardından Google’da Ümit Güner yerine "Güner Ümit öldü mü?" ve “Güner Ümit kim?” sorularına yanıt aramaya başladı. Ayrıca açıklamaların ardından “Güner Ümit” ve “Zerrin Özer” Twitter’da “TT” oldu.

Vatandaşların aramalarının ardından ise haber sitelerinin “Güner Ümit kimdir?” haberleri yaptığı görüldü.

GÜNER ÜMİT KİMDİR?

Güner Ümit, (d. 1945, Eskişehir), televizyon ekranlarında 1990’lı yıllarda TRT, Star TV, Kanal 6, Kanal D ve Atv ekranlarında gösterilen yarışma programı Turnike’yi sunmuş, ayrıca dublaj sanatçısı olarak da yerli ve yabancı filmlerin seslendirmesinde yer almıştı.Turnike programı, 1992’de TRT 1’de gündüz kuşağı yarışması olarak yayın hayatına başlamış, 1993 yılının başlarında Star Tv’ye transfer olarak yoluna "Süper Turnike" adıyla devam etmişti. 1975-1986 yılları arasında TRT 1’de Çarkıfelek isimli yarışmayı da sunmuştu.

Kaynak: www.magazinci.com / www.magazinkolik.com - 17.03.2021

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Zerrin Özer Yıllar Önce Kendisine Tecavüz Eden İsmi İlk Kez Açıkladı | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!

Zerrin Özer İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 01.03.2025->Zerrin Özer’den “Duygularım” Sitemi: “Biraz Araştırın Çocuklar!”

 19.02.2025->Zerrin Özer, Hayatını Oynamasını İstediği Oyuncuyu Seçti!

 15.02.2025->Zerrin Özer: “Artık Aşka İnanmıyorum”

 03.02.2025->Gökhan Esen’den İkinci Tekli: “Ateş Düştüğü Yeri Yakar”

 25.01.2025->Zerrin Özer’den Vasiyet Açıklaması!

 07.01.2025->Zehra Atmaca “Bağlasan Durmam” Diyor

 25.10.2024->Zerrin Özer Üzücü Haberi Sahnede Verdi

 22.10.2024->Zerrin Özer: “Annem Müsaade Etmeyince Dünyaya Açılamadım”

 16.08.2024->Zerrin Özer: “Sağlık Durumum Çok İyi Mutluyum Huzurluyum”

 16.05.2024->Böyle Olur Aranjörün Nikahı; Ünlüler Geçidi!..



Sonraki Sonuçlar


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Öne Çıkan Haber: Gökhan Türkmen 15 Mart Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde Büyüleyici Bir Konsere İmza Attı!
Haberler Gökhan Türkmen, 15 Mart’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3696 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.03.2025 Saat: 14:19 (23 okuma)

Ceylan Ertem Meslektaşlarını Eleştirince Sert Cevap Geldi!
Haberler Şarkıcı Ceylan Ertem, sosyal medya üzerinden Hadise ve İrem Derici’nin sahne performanslarını eleştiren bir paylaşım yaptı. İrem Derici, sosyal medyadan Ceylan Ertem’in paylaşımını alıntılayarak Ertem’in eleştirilerine cevap verdi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3097 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.03.2025 Saat: 12:30 (32 okuma)

Demet Akalın Ve Gülben Ergen Arasında İpler Koptu! “Bende Kredisi Olmaz”
Haberler Demet Akalın, ‘teşekkür krizi’ yaşadığı Gülben Ergen hakkında konuştu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1913 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.03.2025 Saat: 11:43 (23 okuma)

Rapçi Emirhan Çakal’ın Yeni Filminin Tanıtımında Tekmeli Yumruklu Kavga
Haberler İstanbul Gaziosmanpaşa'da rapçi Emirhan Çakal'ın yeni filminin tanıtımında hayranları arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı. Tekmeli yumruklu kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2103 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.03.2025 Saat: 10:42 (24 okuma)

Erkin Koray’ın Kızı Yasal Süreç Başlattı!
Haberler Anadolu Rock’ın ‘Baba’sı olarak bilinen ve 2023 yılında hayatını kaybeden ünlü müzisyen Erkin Koray’ın şarkıları krize neden oldu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2575 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.03.2025 Saat: 03:40 (22 okuma)

Seçil Gür Annesini Kaybetti!
Haberler Ünlü popçu Seçil Gür’ün acı günü. Ünlü şarkıcının uzun süredir tedavi gören annesini hayatını kaybetti. Annesinin kaybıyla büyük üzüntü yaşayan Gür “Anneciğimiz melek oldu. Bir sayfa bu son story’le kapanıyor. Dualarımızla huzur içinde uyu benim Firuze’m” dedi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1643 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.03.2025 Saat: 03:26 (35 okuma)

Sali’den Yeni Şarkı “Rimel”
Haberler Hip hop / rap ve alternatif müziğin dikkat çeken isimlerinden Sali, yeni şarkısı “Rimel” ile müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1396 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 23:27 (24 okuma)

Melek Mosso Makyajsız Tatil Pozuna Gelen Yorumlara İsyan Etti!
Haberler Ünlü şarkıcı Melek Mosso ve eşi şimdilerde Bali’de tatilin tadını çıkarıyor. Birkaç gün önce Bali Belly hastalığına yakalandığını ancak iyi olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı, makyajsız fotoğrafına gelen yorumlara tepki gösterdi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2947 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 22:31 (21 okuma)

Hilmi Volkan “Hala Aklımdasın” Diyor
Haberler İnşaat mühendisi olan Hilmi Volkan, gönül verdiği müzik yolculuğunda üçüncü tekli çalışmasını müzik severlere sundu. Söz ve müziği başarılı yorumcu Hilmi Volkan imzası taşıyan “Hala Aklımdasın” isimli eserin aranjör koltuğunda usta müzisyen Ozan Özdemir oturdu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1847 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 20:54 (24 okuma)

Şenceylik’den Yeni Şarkı “Figüran”
Haberler Alternatif pop müziğin önde gelen kadın şarkı yazarlarından Şenceylik’in yeni teklisi “Figüran”, tüm müzik platformlarında yayınlandı. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2341 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 19:57 (24 okuma)

Suzan Kardeş Türk Lokumu Akımına Son Noktayı Koydu!
Haberler Makyaj sanatçısı Suzan Kardeş, haftalardır süren baskılara daha fazla dayanamayarak Türk Lokumu akımına katıldı ve son noktayı koydu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1981 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 18:08 (19 okuma)

Yıldız Tilbe’den, Gazze'de 4 Bin Kişilik İftar Yemeği
Haberler Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Ramazan ayı nedeniyle Gazze’de iftar yemeği verdi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2900 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 17:25 (21 okuma)

Ajda Pekkan: “Bedeviler Gibi Yaşadım”
Haberler Semiramis Pekkan YouTube programı için ablası Ajda Pekkan’ı evinde ziyaret etti. İşte Süperstar’ın kardeşine anlattıkları... (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2653 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 17:02 (23 okuma)

Miami Kaçamağı! Sibel Can Tatil Pozlarıyla İlgi Odağı Oldu! Kızı Melisa Ve Oğlu Engincan'dan Yorum Gecikmedi
Haberler Sibel Can, son olarak kızı Melisa Ural ile tatile gitti. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2486 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 16:34 (30 okuma)

Öne Çıkan Haber: 6 Ayda 6 Şarkı İle Rap Dünyasının Koz’u
Haberler Yıldızı parlayan rapçilerden KOZ yeni teklisi “Saz Ve De Caz” ile dinleyicisiyle buluştu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3011 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.03.2025 Saat: 09:33 (1 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©