Efsane rock grubu Bulutsuzluk Özlemi 8 yıl aradan sonra çıkardıkları yeni albümleri Zamska ile Habertürk’ün Fihrist programına konuk oldu. Zeynep Konan’ın sunduğu programda grubun solisti Nejat Yavaşoğulları çok ilginç itiraflarda bulundu... "Grup İçinde Çok Çalkantılar Yaşadık!"
Nejat Yavaşoğulları "2001-2008 yılları arasında grup olarak epey çalkantılar yaşadığımızı itiraf etme zamanı geldi. Çok değerli müzisyen arkadaşlarımızla yürüdüğümüz yolda, tam hamuru oluşturmaya başladığımızda biri gidip, yerine başka biri geldi" diyerek gün yüzü görmemiş bir açıklamada bulundu.
"GRUBUN TEMBELİ BENİM!"
Sunucu Zeynep Konan'ın "Grubun daimi üyeleri olarak ikinizin arasında anlaşmazlıklar yaşanıyor mu?" sorusu üzerine bu kez bir başka itiraf da grubun bateristi Sina Koloğlu'ndan geldi. "Grubun tembeli benim" diyerek söze başlayan Koloğlu "Dağınık adamım, tembel adamım ben" diyerek sunucuyu şaşırttı. Bu açıklamanın ardından solist Nejat Yavaşoğulları ise "Ben de çok titiz adamım. Dolayısıyla birbirizi tamamlıyoruz" diyerek izleyenleri gülümsetti.
BULUTSUZLUK ÖZLEMİ'NDEN EKONOMİK KRİZE RADİKAL ÇÖZÜM
Nejat Yavaşoğulları "Albümün adı neden Zamska?" sorusunu ise "Zamska bir hayal ülkesi" diyerek yanıtladı. Bunun üzerine Zeynep Konan'ın "Peki sizin hayaliniz ne?" sorusuna ise "Kafamda uzun süredir parasız bir hayat hayali var. Bence tüm dünya insanlarının hayatından paranın kalkması lazım. Belki o zaman savaşlar, kavgalar ve kriz yok olur. Ben uzun süredir bunu düşünüyorum" diye ilginç bir yanıt verdi.
Bulutsuzluk Özlemi'nin solisti Nejat Yavaşoğulları, programın sonunda sunucunun "Bundan sonraki albüm için 8 yıl beklemeyeceksiniz değil mi? sorusuna ise "Bana hırs geldi. Artık grup da oturdu. Sanırım bundan sonra o kadar beklemeyiz" dedi.
Kaynak: www.magazinci.com - 20.03.2009