Hepsi konservatuar öðrencisi olan grup, Cemre, Eren,
Gülçin
ve Yasemin’den kuruldu.
Hepsi Türk müzik Dünyasýnda, hem þarký söyleyip hem profesyonel dans eden, R&B seslendiren ve R&B tarzýný sahneye taþýyan ilk müzik grubudur. Hepsi, sahne þovlarýyla seyirciyi eðlendirerek, hem göze hem kulaða hitap edecek ilk müzik grubu oldu. Hepsi þarký söylüyor, Hepsi dans ediyorlar. Türkiye’de R&B müziðin ilk temsilcisi olan Grup Hepsi’nin ilk albümü “Bir” Mart 2005’te müzik marketlerde yerini aldý.
Söz ve müziði Mete Özgencil’e ait olan albümün çýkýþ parçalarý ‘Olmaz Oðlan’ýn klibi de yine Mete Özgencil tarafýndan çekildi. Grup, albümde ayrýca Ozan Doðulu, Temel Zümrüt, Devrim Kocaoðlu, Süleyman Yüksel gibi önemli isimlerle de çalýþtý.
2006’da Stardium Müzik etiketiyle “Hepsi 2” isimli ikinci albümünü çýkardý. Ayný yýl Sezen Aksu ile birlikte bir þarkýda düet yaptýklarý “Tempo” isimli maxi single albümü yayýnladýlar.
Grup Hepsi 2007 yýlýndan 2008 yýlýna kadar “Hepsi1” adlý televizyon dizisinde rol almýþtýr.
2008’de ünlü sanatçýlarýn þarkýlarýný coverlayýp yorumladýklarý “Þaka” isimli üçüncü albümlerini çýkardýlar.
Bu albümden sonra 2009 baþlarýnda Gülçin’in Hepsi grubundan ayrýlacaðý haberleri yayýldý. Nitekim, bu haberler doðruydu ve
Gülçin
gruptan Þubat ayýnda ayrýlýnca Grup Hepsi 3 kiþi kaldý.
2009 Aðustos ayý sonunda Rnb müziði Türk dinleyicisine sevdiren ve 3 kiþi olarak yoluna devam eden Grup Hepsi’den yeni bir tarzda bir çalýþma, single olarak müzik piyasasýna sunuldu. ‘Sýr’ýn sözleri Pýnar Uçarlar’a, Müziði ve aranjesi Mehmet Andiçen’e ait.
Grup Hepsi, yaklaþýk bir senedir çalýþmalarýný sürdürdükleri albümleri “Geri Dönüþüm”, ülkemizde örneði olmayan bir tasarým ve içerikle çýkýyor. Albüm, 96 sayfalýk bir dergi ile birlikte satýlacak. Ayrýca bu derginin bir de poster ilavesi var. Dokuz Sekiz Müzik (DSM) etiketiyle piyasaya çýkacak albümün prodüktörü Ahmet Çelenk. Albümün çýkýþ þarkýsý, söz ve bestesi Burak Ekinil’e ait olan “Yeter”. Çýkýþ þarkýsýna Süleyman Yüksel’in yönetmenliðinde klip çekildi.
Selami Bilgiç Ve Yasemin Yürük’den “Düþtüm Gülüþüne”
Hepsi Grubu’ndan tanýdýðýmýz Yasemin Yürük 12 yýl aradan sonra ilk kez Selami Bilgiç projesi için stüdyoya girdi.
Selami Bilgiç ve Yasemin Yürük, Pop-Dans soundlu yeni þarkýlarý “Düþtüm Gülüþüne” ile müzik severlerle buluþtu.
DJ performanslarý ve producer kimliðiyle baþarýlý iþlere imza atan Selami Bilgiç, on iki yýl aradan sonra Hepsi grubundan bu yana müzik kariyerine ara veren Yasemin Yürük ayný projede yan yana geldi. Düþtüm Gülüþüne þarkýsýnýn sözü Atilla Cem Ürkmez, müziði; Selami Bilgiç ve Atilla Cem Ürkmez, düzelenmesini Selami Bilgiç’e ait.
Süpervizörlüðünü Yasemin Þefik’in, Gökhan Özdemir’in yönetmenliðini gerçekleþtirdiði klip Watergarden Ýstanbul’da bulunan Türkiye’nin ilk interaktif serüven mekaný Museum Of Motivation’da çekildi.
Renkli ortamý, oyun alanlarý ve sürpriz sahneleriyle son zamanlarýn en rengarenk ve dans dolu klibi.
YASEMÝN YÜRÜK DANS PERFORMANSIYLA BÜYÜLÜYOR!
Yasemin Yürük’ün dans performanslarýyla büyülediði klipte, Dans Fabrika’nýn baþarýlý ismi Çisil Sýký’nýn hazýrladýðý koreografide dansçýlar Fetih Cahide ve Deniz Karabulut eþlik etti.
Hepsi grubunun ardýndan 12 yýl sonra þarký ve dansýyla tekrar müziðe dönen Yasemin Yürük ve Dj Selami Bilgiç’in Sony Music Türkiye etiketiyle yayýnlanan “Düþtüm Gülüþüne” projesi sosyal medya üzerinden büyük beðeni topladý.
(Kaynak: www.magazinci.com - 05.07.2022)
Grup Üyeleri: Eren Bakýcý 18 Mayýs 1984 tarihinde Ýstanbul’da doðdu. boða burcu ve 52 kilodur. Özel Ýdeal Ýlkokulu’nda öðrenim hayatýna baþlayan Bakýcý, sonrasýnda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarý Bale Bölümü’ne girdi. Ortaokul ve liseyi bu bölümde bitiren Bakýcý, sonrasýnda üniversite bünyesindeki Modern Dans Bölümü’nde eðitim gördü ve 2006 yýlýnda tamamladý. 1993-1999 yýllarý arasýnda Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi’nde çeþitli oyunlarda rol aldý. 1997 yýlýnda Londra’da “Urdang Dance Academy”‘de ve 1998 yýlýnda Budapeþte Dans Okulu’nda eðitim aldý. Özel bir dans grubu olan Dans@ ile, Çin’de sahne alan Bakýcý, Yýldýzlarýn Altýnda müzikalinde de rol aldý.
Cemre Kemer 17 Þubat 1985 tarihinde Ýstanbul’da Þiþli’de doðan Kemer, Lütfü Banat Ýlkokulu ve Sedat Simavi Ýlkokulu’nda okuduktan sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarý Bale Bölümü’ne girdi. Ortaokul ve liseyi bu bölümde bitirdi ve halen devam ettiði Klasik Bale eðitimine baþladý. Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde çeþitli roller alan Kemer, çeþitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalýþmýþ, þan ve piyano dersleri almýþ ve reklam jinglelarý seslendirmiþtir. Tuttuðu takým ise Beþiktaþ’týr. Kemer’in menejerlerinden biri ise annesidir. Ayrýca 48 kilodur ve Kova burcudur.
Yasemin Yürük 21 Eylül 1986 tarihinde Ýstanbul’da doðdu. Lütfü Banat Ýlkokulu’nda okuduktan sonra, ortaöðretimden itibaren öðrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarý Bale Bölümü’nde devam eden Yürük, halen Ýstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarý Bale Bölümü öðrencisidir. Grup arkadaþlarý gibi Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Balesi’nde çeþitli oyunlarda rol alan Yürük; þan, piyano ve oyunculuk dersleri alýp, reklam jinglelarý seslendirmiþtir.*21 Eylül 1986,Ýstanbul doðumlu.
Gülçin Ergül 30 Ekim 1985 tarihinde doðdu. Eðitimine Maçka Ýlköðretim Okulu’nda baþladýktan sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarý Bale Bölümü’ne girdi. Mezun olup halen devam ettiði ayný üniversitenin Modern Dans Bölümü’ne giren Ergül; Atatürk Kültür Merkezi’nde oyunlarda rol almasýnýn yanýnda, 3 yýl kadar da çocuk korosunda þarký söyledi; þan, piyano ve Selahattin Kara’dan hip hop dersleri aldý ve reklam jinglelarý seslendirdi. 2009 Þubat ayýnda gruptan ayrýldý.
2006 Hepsi 2 (Albüm, Stardium Müzik, 13.06.2006)
1. Olmaz Böyle Þey - 03:33
2. Mum - 03:35
3.
Kalpsizsin
- 03:25
4.
Tik Tak
- 03:22
5.
Hanimiþ
- 03:39
6.
Kolay Mý Sevmek?
- 02:54
7. Ýki Kelime - 03:39
8. Bakalým - 03:35
9.
Aþk Sakýzý
- 03:31
10.Kafaný Takma - 03:17
11.Saklanbaç - 03:17
12.Dinlemem - 03:11
13.Uzat Elini - 04:00
Tempo (Albüm, Mod Yapým)
1- Kaç Yýl Geçti Aradan
2- Kaç Yýl Geçti Aradan (Deep House Mix)
3- Kaç Yýl Geçti Aradan (Elektro-Dub Mix)
4-
Tempo 5- Tempo (Deep-Tech Mix)
6- Tempo (Rio Mix)
2008 Kayýp Krallýðýn Sýrrý (Winx Club-Kolektif Albüm, Filma Ltd., 28.03.2008)
1.
Sen Bir Tanesin(Söz: Sunay Özgür, Seslendiren: Hepsi, Mix: Ender Akay) - 03:47
3. Sadece Bir Kýz (Söz: Sunay Özgür, Seslendiren: Hepsi, Mix: Ender Akay) - 03:35
Sihirli Macera / Winx Club 3D (Film Müziði Albümü, Dokuz Sekiz Müzik, 18.10.2010)
1- Harikalar Diyarý - Grup Hepsi
2- Süper Kýzlar - Grup Hepsi
2011 Þýk Þýk / Volga Tamöz (Maxi Single, Yazz Records, Dijital 14.05.2011, 13.06.2011, CD 06.06.2011)
1.
Þýk Þýk - Volga Tamöz ft. Murat Dalkýlýç & Grup Hepsi 2. Þýk Þýk (Shýk Mix) - Volga Tamöz ft. Murat Dalkýlýç & Grup Hepsi 3- Forget (Radio Edit) - Volga Tamöz Feat. Miss N (Nazlý)
4- Forget Ýstanbul (Lounge Mix) - Volga Tamöz Feat. Miss N Nazlý)
5- Þýk Þýk (Acapella Mix)
6- Forget (Acapella Mix)